Αν και ο Ρόμπι Ουίλιαμς είναι για πολά περισσότερα από χριστουγεννιάτικα τραγούδια, τα Χριστούγεννα του 2020 αξίζουν όχι μόνο τη φωνή του, αλλά και ανηλέες τρολάρισμα του.  Και για κάτι τέτοια ο Βρετανός δεν χάνει χρόνο. Κυκλοφόρησε ένα καινούργιο χριστουγεννιάτικο τραγούδι, στο οποίο ουσιαστικά μάς αναλύει πώς να επιβιώσουμε την περίοδο των χριστουγέννων στην εποχή του κορονοϊού.

Το τραγούδι που έχει τίτλο “Can’t Stop Christmas”, αρχίζει χώνοντας τα ένα χεράκι στο 2020 με στίχους όπως “πόσο άθλια χρονιά περάσαμε”, “χάσαμε κάποιους φίλους”, “είναι λες και είμαστε σε πόλεμο”. Ό,τι ακριβώς σκεφτόμαστε όλοι δηλαδή, απλώς ο Ρόμπι του το λέει στα μούτρα.  

Στη ρεφρέν ο Ρόμπι με αποφαιστικό ύφος λέει, “κοίτα να δεις φίλε corona virus, ναι μεν πάνε όλα χάλια, αλλά τα Χριστούγεννα δεν μπορείς να μας τα πάρεις. Ο Άγιος Βασίλης έρχεται ήδη, τηρεί και το μέτρο των αποστάσεων οπότε φύγε ρε μλκ ρε μπρο από εδώ”. Όχι ακριβώς έτσι, αλλά το νόημα αυτό είναι.

Το νέο τραγούδι του Ρόμπι, θα συμπεριληφθεί σε μία καινούργια έκδοση του άλμπουμ του 2019 μέ τίτλο “The Christmαs Prsesent”, στο οποίο υπάρχουν και ντουέτα με τους Ροντ Στιούαρτ, Μπράιαν Άνταμς και άλλους.

Ό,τι βγάζει ο Ρόμπι το αγκαλιάζουμε και ας ελπίσουμε ότι είναι θα είναι τα τελευταία Χριστούγεννα που θα κάνουμε κάτω από αυτές τις συνθήκες.