Ο Θέμος “Apicos” Ρίζος έχει γράψει αρκετά τραγούδια που έχουν να κάνουν με το κορονοϊο. Στο κανάλι του στο YouTube μπορέις να τα βρεις όλα.

Η πανδημία φαίνεται πως εκτός από δυσκολίες έφερε και έμπνευση στον Θέμο Ρίζο καθώς έχει βγάλει διάφορα διαμαντάκια όπως το “Σώσε τη γιαγιά”, το εντυπωσιακό “Δεν κολλάει στο αεροπλάνο” που είναι ένα τραγούδι όπου ο καλλιτέχνης εκφράζει τις απορίες του προς τα μέτρα της κυβέρνησης. Για τους πιο καψούρηδες, ο Θέμος έχει ερμηνεύσει το “Δώδεκα (και δεν μειώνονται τα κρούσματα)” που ναι είναι μια διασκευή του Δώδεκα της Άννας Βίσση. Για τους αρνητές του ιού ο Θέμος έχει γράψει το “Βγάλε το σκασμό” που νομίζω είναι αρκετά ξεκάθαρο από τον τίτλο αυτό που θέλει να πει προς τους διάφορους συνωμοσιολόγους / αρνητές .

Για τα περίεργα Χριστούγεννα που θα ζήσουμε, ο Θέμος είπε να μας ζεστάνει λίγο την καρδούλα κάνοντας διασκευές διάφορα χριστουγεννιάτικα χιτς. 

Ξεχάστε λοιπόν τα τρίγωνα τα κάλαντα που σκόρπισαν παντού. Πλέον έχουμε “Κρούσματα, κρούσματα, κρούσματα παντού, κάθε σπίτι μια φωλιά κορονοϊού”. Τα χιόνια στο καμπαναριό τα θυμάστε; Που ξύπνησαν όλο το χωριό ντε. Ε, φέτος έχει αλλάξει λίγο και είναι “Κορώνα στο καμπαναριό, κόλλησε το παπαδαριό”.

Περισσότερα στο βίντεο: