Την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου αποφυλακίστηκε, με περιοριστικούς όρους, ο Αρτέμης Σώρράς μετά από σχετική αίτηση του  ίδιου, η οποία έγινε αποδεκτή. Ο Αρτέμης Σώρρας έκατσε στις ελληνικές φυλακές 2.5 χρόνια ενώ η αποφυλάκισή του έγινε από τις φυλακές της Χαλκίδας. Ο δικηγόρος του Αρτέμη Σώρρα, Βασίλης Χειρδάρης δήλωσε: “η έφεσή του κατά της καταδικαστικής απόφασης θα δικαστεί στο Πενταμελές Εφετείο στις 27 Ιανουαρίου 2021 όπου εκτιμώ ότι θα απαλλαγεί πλήρως γιατί η κατηγορία δεν στέκει”. Τι θυμόμαστε όμως από τον πρώην Mr. Πελοπόννησος στο bodybuilding; Ναι, για όσους δεν γνωρίζουν ο Αρτέμης, πριν γίνει απατεώνας, πριν ασχοληθεί με την πολιτική είχε κερδίσει μισό βραβείο στο bodybuilding. Κάτια Ταραμπάνκο before it was cool.

Δεν ήταν αρκετό το bodybuilding για τον Αρτέμη και κάμποσα χρόνια μετά πήγε σε μια εφορία και είπε “καλησπέρα, τα μάθατε; Ήρθα να ξεχρεώσω την Έλλάδα“. Κάπως υπερβολικό από έναν άνθρωπο που είχε παιδότοπο, αλλά η κίνηση μετράει. Για την ακρίβεια ο Αρτέμης έλεγε ότι έχει ομόλογα αξίας 200.000.000.000 ευρώ. Σε αυτά τα πράγματα είναι να μην γίνει η αρχή και αφού πήρε αέρα ο Αρτέμης έβαλε κι άλλα λίγα στο βιογραφικό του, όπως ας πούμε ότι η περιουσία του αγγίζει τα 7.2 τρισεκατομμυριάκια γιατί είχε πουλήσει μια μυστική φόρμουλα καυσίμων που είχαν εφεύρει οι αρχαίοι Έλληνες. Την πατέντα αυτή την πούλησε στον Μπάρακ Ομπάμα και τις Η.Π.Α. Δεν βρίσκω κάτι παράξενο εδώ. Προχωράμε. 

Τίποτα παράξενο δεν βρήκε και μερίδα κόσμου που άρχισε να πιστεύει τον Πατρινό τσαρλατάνο. Και όταν λέω μερίδα εννοώ τους περίπου 10.000 Έλληνες πολίτες που τον ακολούθησαν όταν  ο Αρτέμης ίδρυσε το κόμμα “Ελλήνων Συνέλευσις”. Ξαναλέω γιατί μπορεί κάποιοι να μην διάβασαν καλά. Υπάρχει ένας τύπος που έλεγε ότι έχει ομόλογα 200,000,000,000 ευρώ, έχει 7,2 τρις προσωπική περιουσία, έχει πουλήσει μυστική φόρμουλα καυσίμων στον Ομπάμα, είναι ο γιος του Απόλλωνα και 10.000 συμπολίτες μας είπαν “Χμ. Πράγματι μου μοιάζει για γιος αρχαίου Έλληνα Θεού ο Αρτέμης. Αλήθεια θα λέει”. 

Εδώ ο γιος του Απόλλωνα:

Τέλος πάντων, κάποια στιγμή άρχισε να γίνεται ενοχλητικό το όλο θέμα και αποφάσισαν να κυνηγήσουν τον Αρτέμη Σώρρα και όπως ήταν λογικό αποκαλύφθηκε ότι είναι απατεώνας που εξαπάτησε τόσο κόσμο. Προσωπικά, δεν έχω πειστεί ακόμα ότι δεν είναι γιος του Απόλλωνα αλλά οκ αυτό είναι δική μου εκτίμηση. Ο Αρτέμης όταν μαθαίνει ότι τον ψάχνουν, ως γνήσιος μάγκας κάνει τον νεκρό σε κάτι κάδους και τον ψάχνουν για κάμποσο καιρό, τον βρίσκουν και μπαίνει στη φυλακή. Βίος και πολιτεία. 

Υ.Γ. Εδώ ξανά ο γιος του Απόλλωνα