Έχουμε δει ανά τα χρόνια ποια είναι η αγαπημένη αμερικανική συνήθεια που έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο και ετησίως τιμάται από εκατομμύρια καταναλωτές, οι οποίοι ξεχύνονται στους δρόμους και ξενυχτάνε έξω από καταστήματα, περιμένοντας μέχρι το πρωί και κατόπιν πολύωρων αναμονών, ώστε να αγοράσουν τα αγαπημένα τους προϊόντα σε προνομιακές τιμές.

To σκηνικό μοιάζει βγαλμένο από χολιγουντιανή ταινία καταστροφής: Πατείς με, πατώ σε, φωνές, τσακωμοί για το ποιος θα προλάβει πρώτος να πάρει την τηλεόρασή που έχει μαρκάρει και θέλει από την αρχή της χρονιάς! Εξωπραγματικές εικόνες που δύσκολα ακόμη και ένας κοινωνιολόγος θα εξηγούσε ορθολογικά! Φυσικά, όπως έγινε κατανοητό, μιλάμε για το «θεσμό», πλέον που ονομάζεται Black Friday και γιορτάζεται ακόμη και στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια! Ωστόσο, δεδομένης της κατάστασης και της πανδημίας που μας έχει κρατήσει στο σπίτι για μεγάλο διάστημα, φέτος το Black Friday θα έχει πολύ διαφορετική χροιά και θα έχει πολύ ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε πώς πρόκειται να εκτονωθεί η ανάγκη του κόσμου να το γιορτάσει. Και πού θα μπορούσαμε να βρίσκαμε καλύτερα στάση για παρακολούθηση και κοινωνιολογική παρατήρηση, αν όχι στα αγαπημένα everest;

Απόλυτη ασφάλεια για να μην χάσεις τις αγαπημένες σου συνήθειες

Παρά το γεγονός ότι η εστίαση έχει πληγεί, κάθε μεγάλη αλυσίδα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να μπορέσει να εξυπηρετήσει το κοινό της, πληρώντας πάντα όλα τα απαραίτητα κριτήρια ασφάλειας, ώστε να διευκολύνει τον κόσμο, ακόμη και μέσα από αυτή την κατάσταση να μην χάσει τις αγαπημένες του συνήθειες.

«Μα θα βγω έξω;», σε ακούμε να λες. Να σου θυμίσουμε ότι το take away επιτρέπεται μέχρι τις 20:00. Αλλά ακόμα και αν δες θες να βγεις, μην ανησυχείς καθόλου. Το delivery το take-away των everest έχουν φτάσει σε εντελώς άλλο επίπεδο εξυπηρέτησης. Για παράδειγμα με την νέα υπηρεσία On The Road, το take-away γίνεται παιχνιδάκι! Μέσω της υπηρεσίας, διαλέγεις το κατάστημα και την ώρα που θα πας να παραλάβεις και μόλις φτάσεις, πατάς «Έφτασα» και χωρίς να χρειαστεί να βγεις από το αμάξι, να βρεις να παρκάρεις, να μπεις να συνωστιστείς στην ουρά, εντός 3 λεπτών, ένας εργαζόμενος everest σου φέρνει την παραγγελία σου στο αμάξι!

Επειδή, λοιπόν, το ζητούμενο σε αυτές τις μέρες είναι η απομακρυσμένη και όσο το δυνατόν πιο ασφαλής εξυπηρέτηση, τα everest στήνουν ένα πάρτι προσφορών, οι οποίες είναι διαθέσιμες μέσω online αγοράς, από το site τους, everest.gr ή από το everest app. Κάνεις την παραγγελία απλά και γρήγορα και στη συνέχεια επιλέγεις αν θες παραλαβή μέσω delivery ή take away -ό,τι σε εξυπηρετεί καλύτερα.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις εσύ, εκτός από την πανεύκολη ηλεκτρονική παραγγελία, είναι λίγο χώρο στο στομάχι σου, για να απολαύσεις τις πιο γευστικές προσφορές.

 Η πιο νόστιμη Black Friday

Τα everest μάς επεφύλασσαν μία έκπληξη, η οποία δεν περιορίζεται στη μία μέρα του Black Friday, αλλά έχει διάρκεια όλο το μήνα του Νοεμβρίου! Πώς ονομάζεται αυτό το θαύμα;! «Black Friday Month Deals» και δεν έχει μία ή δύο προσφορές, αλλά 5, για όλους τους αναποφάσιστους και τους αχόρταγους!

Ξεχωριστή θέση ανάμεσα στα deals έχει φυσικά το θρυλικό zesto sandwich των everest, όπου με την αγορά ενός, παίρνεις εντελώς δωρεάν ακόμη ένα, για να το απολαύσεις και το δεύτερο εσύ ή για να το μοιραστείς.

Αν συμπληρώσεις την παραγγελία σου με Coca-Cola, τότε παίρνεις κουπόνι επιστροφής 1€ για την επόμενη παραγγελία σου, μέσω του προγράμματος πιστότητας των everest, Bite Club. Τα everest όμως φροντίζουν και για το πρωϊνό σου, καθώς με κάθε αγορά καφέ ένα αφράτο κουλούρι Θεσσαλονίκης θα έρθει παρέα μαζί του εντελώς δωρεάν.

Χμμ… μήπως πεινάς κι άλλο; Τότε στα «Black Friday Month Deals» θα βρεις μπορείτε να πάρετε μία απολαυστική τορτίγια μαζί με την αγαπημένη σας Schweppes με μόνο 3,50€ ή ακόμη και το all time classic Club Sandwich με Coca-Cola με μόνο 4,00€.

Ό,τι και να λέμε, αν μπεις και ψάξεις τις προσφορές που μας φέρνουν τα everest για όλο το μήνα του Νοεμβρίου, το σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να μείνεις ανικανοποίητος, ούτε να μείνεις μόνο σε μία από αυτές. Πόσο καλύτερο μπορεί να γίνει το Black Friday Month, όταν έχεις τα everest να είναι εκεί για σένα;!