Ένα απρόοπτο συνέβη σήμερα στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Αταίριαστοι». Πάνω σε live συζήτηση για την αντίδραση των ιδιωτικών κλινικών στην επίταξη των ΜΕΘ τους, για τις ανάγκες της διαχείρισης της πανδημίας και εν μέσω μιας σοβαρής από ό,τι δείχνουν τα πράγματα, τοποθέτησης on camera του Γρηγόρη Σαραφανιά, ιδιοκτήτη μιας εκ των δυο ιδιωτικών κλινικών που επιτάχθηκαν στη Θεσσαλονίκη, ένας κύριος από πίσω, έχοντας μπει ολάκερος στο πλάνο, έχει πάρει μια σοβαρή απόφαση: να είναι απλά ο εαυτός του.

Βέβαια, ενδέχεται να έχει πάρει και τη σοβαρότερη απόφαση όλων. Να κάνει δηλαδή το πρωινό του τσιγάρο εκατό φορές πιο ενδιαφέρον. Να βγει με αυτό στην τηλεόραση, χωρίς να δίνει δεκάρα για όσα λέγονται μπροστά στα μάτια του, έχοντας παράλληλα και αυτό το αφηρημένο ύφος που τον κάνει και ένα τσακ γοητευτικό.

Θα μπορούσε να πει κανείς πως περισσότερο περιεργάζεται τις φιγούρες μπροστά του και ενδεχομένως δεν του περνάει καν από το μυαλό ότι έχει μπουκάρει άθελά του και με το τσιγάρο στο στόμα στους τηλεοπτικούς δέκτες των τηλεθεατών του ΣΚΑΙ. Δε βαριέσαι; Εμείς τον βρίσκουμε καταπληκτικό και νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον φίλο και αναγνώστη μας που δε δίστασε να μοιραστεί μαζί μας το WTF της ημέρας και να μας δώσει την πάσα να το… πειράξουμε και λίγο.