Λίγο πιο κάτω από του ντου στο Ιωνικός-ΟΣΦΠ το 1997 και από εκείνο στη συναυλία των Prodigy στο Θέατρο Βράχων τοποθετείται η έφοδος αρνητών του κορονοϊού σε νοσοκομείο στη Γιούτα. Ο τοπικός σταθμός της Γιούτας επιβεβαίωσε ότι συνωμοσιολόγοι επιχείρησαν να μπουν στις ΜΕΘ του πανεπιστημιακού νοσοκομείου για να δουν ιδίοις όμμασι τους ηθοποιούς που υποδύονται ασθενείς με Covid. 

https://twitter.com/FeliciaKSL?ref_src=twsrc%5Etfw

Πιστεύοντας ότι ο COVID-19 είναι φάρσα, πέντε αρνητές του ιού επιχειρήσαν να μπουν σε χώρους ασφαλείας του νοσοκομείου για να κινηματογραφήσουν  και να αποδείξουν ότι δεν υπάρχει κύμα ασθενών με COVID-19 και ότι τα νοσοκομεία δεν είναι απασχολημένα.

Σύμφωνα με το Businnes Insider το νοσοκομείο σε επίσημη δήλωσή του στη σελίδα τους απήντησε τα εξής: “Η νόσος COVID-19 είναι πραγματική και το νοσοκομείο παρατηρεί μεγάλες αυξήσεις σε ασθενείς με τον ιό. Το προσωπικό είναι στρεσαρισμένο και εργάζεται πολλές επιπλέον ώρες για να καλύψει τις ανάγκες της κοινότητας. Ζητάμε από το κοινό να έρθει μαζί μας, να καλυφθεί, να πλύνει τα χέρια, να κάνει κοινωνική απόσταση και να μείνει σπίτι όταν είναι άρρωστος, ώστε να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις προκλήσεις αυτής της πανδημίας στις κοινότητές μας”. 

200 νοσοκόμες έχουν ταξιδέψει από τη Νέα Υόρκη για να βοηθήσουν στις  επιβαρυμένες ΜΕΘ του νοσοκομείου. Οι πράξεις αυτών των συνωμοσιολογιών – που έκλεισαν ψεύτικα ραντεβού σε νοσοκομείο – οδήγησαν σε ορισμένες αλλαγές στις διαδικασίες εισόδου των ασθενών, σύμφωνα με έκθεση της Daily Herald.

Ευτυχώς, η ειβολή αποτράπηκε και έτσι οι συνωμοσιολόγοι δεν διαπίστωσαν ότι στις ΜΕΘ του νοσοκομείου δεν τρέχει τίποτα και απλώς γυρίζουν των 1000στό κύκλο του Grey’s Anatomy.