Γύπας που έχει πρόσβαση στον επίσημο λογαριασμό του Πάπα Φραγκίσκου στο Instagram, έκανε like φωτογραφία του γνωστό μοντέλου Ναταλία Γκαριμπότο. Ακόμα δεν ξέρουμε πότε έγινε το like και από ποιον καθώς όλοι αρνούνται να πάρουν την ευθύνη. Εντάξει, δεν έγινε και τίποτα. Ούτε για φλερτ δεν πιάνεται. Τα έχει λύσει αυτά η γενιά μας. 

https://t.co/znGdgyJWLv

 

Πάντως το Βατικανό φαίνεται να μην γελάει, καθώς διενεργεί έρευνα για να βρει τον άνθρωπο που έκανε like γιατί κανείς δεν πιστεύει ότι το like το έκανε ο ίδιος ο ποντίφικας. Μάλιστα οι αξιωματούχοι της Αγίας Έδρας το πάνε ένα βήμα παραπέρα και έβγαλαν ανακοίνωση που λέει “Μπορούμε να αποκλείσουμε ότι το  like προήλθε από την Αγία Έδρα και ζητούμε εξηγήσεις από το Instagram”. Για να το κάνουμε εικόνα, είσαι σπίτι αραχτός και έρχεται ο/η σύντροφος σου και σου λέει “ποιος/α είναι αυτός/η που έκανε like;” κι εσύ απαντάς “Πας καλά; Δεν έκανα τίποτα, από μόνο του. Αυτός ο κερατάς ο Ζούκερμπεργκ θέλει να μπει ανάμεσα μας”. Θυμηθήκαμε επίσης το γνωστό ανέκδοτο, “Γιώργο γιατί έχει τσιγάρα με κραγιόν στο τασάκι;” “Έλα Παναγία μου, δεν μπορούμε να βάλουμε λίγο κραγιόν να κάνουμε ένα τσιγάρο”. Λοιπόν Βατικανό. Κόψτε τις κουτές δικαιολογίες και αφήστε τον άνθρωπο να κάνει γύπινγκ.

Πάπα Φραγκίσκο, από εμένα είναι ναι. Τεράστιο ναι. Μια ζωή την έχουμε. Αs much as δεν κοροϊδύεις κάποιον/α, κάνε ότι ποθείς. Όλοι, άντρες γυναίκες,  έχουμε βασανιστεί για ένα like και μετανιώσαμε την ώρα και τη στιγμή που το κάναμε, συνεπώς σε καταλαβαίνουμε. Ο μόνος που δείχνει να έχει χιούμορ στη όλη ιστορία, είναι η ίδια η Ναταλία Γκαριμπότο που τουίταρε ” Τουλάχιστον θα πάω στον παράδεισο”

 

https://t.co/w3nMYWVR6T