Οι πληροφορίες από τη χθεσινή μέρα και αστυνομική βιαιότητα δεν έχουν τέλος. Το ίδιο και η ντροπή. Σε δηλώσεις της στο avgi.gr η δικηγόρος της οικογένειας Κατή που ξυλοκοπήθηκε στα Σεπόλια, με τον πατέρα να έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο με έμφραγμα, κάνει λόγο για γροθιές και ακραίους χαρακτηρισμούς.

Η κ.Αντωνία Λεγάκη ανέφερε πως κατά το διάστημα παραμονής της 20χρονης κόρης στο αστυνομικό τμήμα του Κολωνού, αστυνομικός τη χτύπησε με γροθιά στο κεφάλι, ενώ φορούσε τα κοκάλινα γάντια της μηχανής. Άλλοι αστυνομικοί την έφτυναν στο πρόσωπο και την έβριζαν λέγοντας μάλιστα «πουτανάκι τώρα θα δεις τι θα πάθεις».

Ο φίλος και κουμπάρος του πατέρα της κοπέλας, προσπάθησε να την υπερασπιστεί και χτύπησαν και εκείνον με γροθιά στο πρόσωπο και τον συνέλαβαν.

Να υπενθυμίσουμε εδώ πως ξυλοκοπήθηκε όλη η οικογένεια κατά την είσοδό της στην πολυκατοικία που διαμένει. Οι προσαγωγές όλων των μελών, μαζί και του κουμπάρου τους, μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Θα περάσουν από αυτόφωρο με κατηγορίες για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, αντίσταση κατά της αρχής και εξύβριση.

Αντίστοιχη δίωξη ασκείται και στον πατέρα, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό με ισχαιμικό επεισόδιο. Σταμάτησε να φρουρείται, μετά από παρέμβαση Εισαγγελέα.