Για την κωμική θρυλική σειρά Friends έχουμ όλοι πει και έχουμε γράψει πραγματάκια κατά καιρούς. Προσωπικά εκτιμώ ότι η σειρά θα έπρεπε να συνταγογραφείται κάθε φορά που νιώθεις ότι η κατάθλιψη σου χτυπά την πόρτα.

Από την μέρα που προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς, όλος κοσμός ζητάει λίγο ακόμα. Μια ταινία, μια σεζόν, ένα επεισόδιο, ένα τρέιλερ βρε αδερφέ. Την λαϊκή αυτή απαίτηση σεβάστηκαν οι παραγωγοί και αποφάσισαν να μας μας δώσουν ένα επεισόδιο Reunion της πιο αγαπημένης τηλεοπτικής παρέας που πέρασε ποτέ από τις οθόνες μας. Ωστόσο ο κορονοϊός είχε άλλη άποψη και όπως τα πάντα στη γη, έτσι και το πολυαναμένο friends reunion πήγε πίσω. 

  Έχουμε όμως ένα καλό νέο. Ο Τσάντλερ Μπίνγκ , ή Μάθιου Πέρι όπως είναι το κανονικό όνομα του ηθοποιού, με ένα tweet μας ενημέρωσε ότι τα γυρίσματα για το reunion θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο. Για την ακρίβεια, ο Μάθιου Πέρι έγραψε “Το reunion του “Friends” προγραμματίζεται εκ νέου για τις αρχές Μαρτίου. Φαίνεται πως έρχεται γεμάτη χρονιά. Και έτσι μου αρέσει!”.

https://twitter.com/MatthewPerry/status/1326943949240594437?ref_src=twsrc%5Etfw

Εμείς, οι πιστοί φανς, περιμένουμε καρτερικά να απολάυσουμε το reunion και ας ελπίσουμε ότι η πανδημία δεν θα μας φέρει άλλες καθυστερήσεις.