Σπόιλερς για κορωνοϊό βρήκε Μητροπολίτης σε κόμικ "Αστερίξ"

Αν δεν ήθελες σπόιλερς για το 2020, να μη διάβαζες κόμικς, εντάξει;

Σπόιλερς για κορωνοϊό βρήκε Μητροπολίτης σε κόμικ "Αστερίξ"

Αν δεν ήθελες σπόιλερς για το 2020, να μη διάβαζες κόμικς, εντάξει;


Ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος φαίνεται σίγουρος πως κάποιοι προετοίμαζαν μάζες για τον κορωνοϊό από το 2017. Πού το κατάλαβε; Από ένα κόμικ «Αστερίξ» προφανώς.

Σε βίντεο, φαίνεται να κρατά ένα τεύχος Αστερίξ και αφού παραδέχεται πως όταν ήταν μικρός το διάβαζε κι εκείνος (σημαντικό αυτό), αναφέρθηκε σε μια ιστορία από το 2017 η οποία μας έκανε σημαντικά σπόιλερς για την πανδημία. Αφού διάβασε την ιστορία και έμεινε στο γεγονός πως εξελίσσεται στη Ρώμη (πολύυυυυ σπάνιο αυτό για κόμικ Αστερίξ) κατέληξε λέγοντας «δεν είμαστε συνωμοσιολόγοι». Φυσικά και δεν είναι. Για να καταλήξεις σε μια θεωρία, πρώτα «Αστερίξ» ερευνάς. Όλοι το ξέρουν αυτό.

"Για να δείτε αυτοί οι άνθρωποι πώς προετοιμάζουν τις μάζες, για όλα αυτά που ζούμε τώρα, από το 2017. Γράφει για μία αρρώστια, η οποία θα έρθει εις τους κατοίκους της Ρώμης, της Ρώμης της καημένης που δοκιμάστηκε περισσότερο απ' όλους και τώρα πάλι επέστρεψε. Αφού τον γράφει με μια μάσκα να είναι πάνω σε ένα άρμα και δίπλα ο Οβελίξ, λέει: "Και ιδού το φαβορί μας που έρχεται κατευθείαν από τη Ρώμη, ο πρωταθλητής με τις νίκες, ο αποκαλούμενος μασκοφόρος Ηνίοχος, ο μεγάλος Κορωνοϊούς και ο πιστός του ο Βακύλους". Τα ακούτε; Το '17 παρακαλώ. Μιλά για τον κορωνοϊό, ο οποίος έρχεται και θα βάλει σε όλους μάσκες. Και φωνάζει ο κόσμος όλος, αφού νικά ο κορωνοϊός... "Κορωνοϊούς, Κορωνοϊούς". Το λέω έτσι για να έχουμε και λίγη υποψία, ότι κάποιοι εργάζονται για εμάς, χωρίς εμάς. Πριν από εμάς, για εμάς. Αυτό είναι μία απόδειξη ότι δεν είμαστε συνωμοσιολόγοι."

Δες και το βίντεο τώρα:

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα