Το Μετέχιο ανέβασε στο YouTube, την φετινή ταινία ΦΑΝΤΑΖΙΟ. Αν είσαι στο σπίτι και νιώθεις κάπως περίεργα τώρα με το δεύτερο lockdown, το ΦΑΝΤΑΖΙΟ είναι μασάζ για την καρδούλα σου. Αν ξέρεις ήδη τι είναι Μετέχνιο, καταλαβαίνεις ότι αξίζει μέχρι και να παραιτηθείς από τη δουλειά για να δεις το καινούργιο “διαμαντάκι”.Αν δεν ξέρεις τι είναι το Μετέχνιο, εμπιστεύσου μας και κάνε την αρχή με αυτή την ταινία. Όταν (και όχι αν) κολλήσεις, σου προτείνουμε να δεις το “Τόπων Μύστες”, αλλά και το το -θρυλικό πλέον- βίντεο “Hey Panos” ένα από τα πρώτα viral του ελληνικού YouTube στο μακρινό 2010. Βασικά, λάθος, δεν χρειάζεται ποτέ αφορμή για να ξαναδεις το “Hey Panos”, πάτα play τώρα.

Στο ΦΑΝΤΑΖΙΟ τωρά. Τι πραγματεύεται η ταινία; Δεν ξέρω τι μπορούμε να πούμε για να μην κάνουμε σπόιλερ, γι’ αυτό θα σας δώσουμε μόνο ότι μοιράστηκαν οι δημιουργοί με το κοινό στο Youtube. “Οπλισμένος με την Κιθάρα του, ο έντεχνος τραγουδιστής Ανδρέας Βυλαρινός, αναζητεί δουλειά στην ιστορική μουσική σκηνή ΦΑΝΤΑΖΙΟ. Συναντά τον ιδιοκτήτη, ο οποίος του προσφέρει το άνοιγμα του ζωντανού προγράμματος. Η αποτυχία του εγχειρήματος είναι μονόδρομος…”

Μόλις τελειώσει η ταινία και νιώθεις αυτό το ” ρε συ, δεν ξέρω τι είδα”, καλά νιώθεις. Αυτό είναι το σωστό συναίσθημα.

Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Αντώνης Αθανασόπουλος, το σενάριο η Νινίτα Κολοβέα η οποία σαφώς και παίζει, ενώ δεν λείπει το υπόλοιπο γνωστό παρεάκι, Ρόμπερτ Κολοβός, Ιούλιος Πτιμπέρ, Τόλης Γιαννέλος και Τάσσος Σώντερς. Στην ταινία επίσης πρωταγωνιστούν ο Μιχάλης Μαθιουδάκης, ο Βύρων Θεοδωρόπουλος και ο Μάκης Παπασημακόπουλος