Τη "γκίνια μας" κατηγόρησε ο Άδωνις για το δεύτερο κύμα της πανδημίας στη χώρα

Γενικώς, καλό είναι πριν ανοίξει κανείς τα σύνορα, να κάνει σωστές προβλέψεις.

Τη "γκίνια μας" κατηγόρησε ο Άδωνις για το δεύτερο κύμα της πανδημίας στη χώρα

Γενικώς, καλό είναι πριν ανοίξει κανείς τα σύνορα, να κάνει σωστές προβλέψεις.


Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων,  Άδωνις Γεωργιάδης, παραδέχτηκε on air ότι δεν τα υπολόγισαν και τόσο καλά τα πράγματα και από την μέρα που άνοιξαν τα σύνορα κάπως ξέφυγαν τα πράγματα. 

Συγκεριμένα ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε "πέσαμε τελείως έξω κι εμείς ως προς την σφοδρότητα του δεύτερου κύματος. Το σενάριο που είχαμε πιστέψει, κι εγώ είχα πιστέψει για να είμαι ειλικρινής, ήταν ότι όταν ανοίγαμε τον Ιούνιο λόγω υψηλών θερμοκρασιών οι επόμενοι μήνες μέχρι τον Οκτώβριο θα είναι σχετικά ήρεμοι" και συνέχισε λέγοντας: "άρα η κεντρική μας φιλοσοφία, και η συγκέντρωση που βάλαμε στο μυαλό μας, ήταν πώς θα ανοίξουμε τον τουρισμό και την οικονομία, σκεπτόμενοι ότι έχουμε 5 μήνες να διορθώσουμε την οικονομική ζημία του Μαρτίου και του Απριλίου. Σε αυτή μας την συγκέντρωση δεν είδαμε ότι ο ιός μεταλλάχθηκε, τόσο γρήγορα δεν το είδαμε και τελικά εξαπλώθηκε με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα από ό,τι αναμέναμε".

Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα κύριε υπουργέ. Εμείς να δείτε πόσες φορές έχουμε πέσει έξω με την καταράμενη τη Σάλκε. Για να μην σχολιάσω τη Λεβερκούζεν. Γενικά ό,τι έχει να κάνει με Γερμανία δεν μας έχει πάει ποτέ μα ποτέ ταμείο. Μακάρι του χρόνου το καλοκαίρι (αν δεν έχουμε τελειώσει με αυτό) ή σε κάποια άλλη ενδεχόμενη πανδημία,  να μην πάτε κουβά. ή τουλάχιστον να μην πάτε κουβά με πιθανές επενδύσεις που μπορεί να έρθουν στη θητεία σας. 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα