Δεν ξεκίνησε και πολύ καλά η τηλεκπαίδευση, καθώς από την πρώτη κιόλας ώρα μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων δεν μπορούσαν να συνδεθούν σε συγκεκριμένη πλατφόρμα για να παρακολουθήσουν τα μαθήματα τους.

Μαθητές και καθηγητές είχαν εκφράσει τις προηγούμενες μέρες ανησυχίες για το αν θα αντέξει το δίκτυο την ταυτόχρονη χρήση ίντερνετ από χιλιάδες μαθητές και εκπαιδευτικούς. Δυστυχώς οι ανησυχίες τους επιβεβαιώθηκαν από την πρώτη κιόλας μέρα. 

Η Νίκη Κεραμέως όταν ενημερώθηκε για προβλήματα, από συνήθεια πήγε σε μια εκκλησία και φωτογραφήθηκε με έναν παπά ως ύστατη προσπάθεια για να ανέβει ο σέρβερ.

Ασφαλώς κάνουμε πλάκα και αναφερόμαστε στη γνωστή σελίδα του facebook “Κάθε μέρα μία φωτο της Κεραμέως με παπάδες ή του Χαρδαλιά να είναι νταής”

Το υπουργείο παιδείας ισχυρίζεται πως ήδη έχουν ξεκινήσει οι προσπάθειες αποκατάστασης των τεχνικών προβλημάτων.

Στο twitter από τη άλλη, όπως εύκολα μπορεί να μαντέψει κανείς, έχει στηθεί ένα πανηγυράκι!

 

 

https://twitter.com/hashtag/webex?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

 

https://twitter.com/hashtag/%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

 

https://twitter.com/hashtag/%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

 

https://twitter.com/hashtag/%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%89%CF%82?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw