Τη νίκη του Τζο Μπάιντεν στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές «γιόρτασαν» στο Saturday Night Live ο Τζιμ Κάρεϊ και ο Άλεκ Μπάλντουιν, και το αποτέλεσμα ήταν κλασικά αστείο, με αναμενόμενο τρόπο.

Ο Κάρεϊ έβγαλε νικητήριο λόγο, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Νιώθω τόσο ζωντανός. Γεγονός που είναι ειρωνικό, μιας και δεν είμαι και τόσο ζωντανός». Η Μάγια Ρούντολφ, στο μεταξύ, ως  εκλεγμένη αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις, πήρε το λόγο εξηγώντας γιατί οι μητέρες σε όλη την Αμερική ήταν συναισθηματικά άστατες το Σάββατο. Έπειτα, και οι δυο μαζί χαιρετούν τον Τραμπ σχηματίζοντας το γράμμα L (ναι, για το loser) με τα χέρια τους.

https://t.co/ybrPtFAyQM

Στο μεταξύ, και ο Μπάλντουιν έβγαλε νικητήριο λόγο ως Τραμπ, μιας και ο ίδιος ο Τραμπ έβγαλε νικητήριο λόγο πριν καν βγουν τα αποτελέσματα των εκλογών, ευχαριστώντας τους Αμερικανούς πολίτες που τον ψήφισαν. «Προσπαθούν να μου κλέψουν τις εκλογές», λέει πριν διατάξει να «σταματήστε την καταμέτρηση», κάνοντας σαφή τη στάση που έχει κρατήσει καθόλη την εκλογική διαδικασία. Βέβαια, κλείνει με τραγούδι στο πιάνο. Να τα λέμε και αυτά.

https://t.co/3If4UzQeXw

Δες όλο το βίντεο εδώ:  

https://www.youtube.com/watch?v=vJYL4Osyipc