Εβδομάδα με πολλές ειδήσεις αυτή που μας πέρασε. Αμερικανικές εκλογές, αρνητικά ρεκόρ κρουσμάτων και φυσικά 2ο lockdown. Μέσα σε όλα αυτά τα δύσκολα και σημαντικά που συμβαίνουν στη ζωή μας, είπαμε να σας ενημρώσουμε και για κάποια άλλα πραγματάκια που γίνονται στη χώρα ή στη γη αλλά μάλλον δεν σας ενδιέφεραν καθόλου καθώς τα διαβάσαμε μόνο εμείς.

Ζωή Δημητρίου – “Το αστικό τοπίο των Εξαρχείων πάει Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης με Αργεντίνο σκηνοθέτη”

Άμα γράψουμε κάτι για netflix, πέφτουν οι σέρβερς απο τα κλικς. Τιμούμε και σεβόμαστε το εμπορικό γιατί έχουμε περάσει πολλές καταθλίψεις μπροστά σε μια τηλεόραση, αλλά είπαμε να σας δείξουμε και το “the Audience” που γυρίστηκε στην Αθήνα και αν δείτε το τρέιλερ θα σας πείσει να τη δείτε. Αλλά δεν μπήκατε καν στο άρθρο, πως θα δείτε το τρέιλερ. Σήμερα έχετε μια τελευταία ευκαιρία να τσεκάρετε την ταινία καθώς αύριο είναι η προβολή,

Βάνα Κράβαρη – Τα πιο προβοκατόρικα έργα του Άντι Γουόρχολ δημιουργήθηκαν στα 50s

Προσπαθήσαμε να σας παρουσιάσουμε λίγο από το έργο του τεράστιου Άντι Γουόρχολ, βάλαμε και στον τίτλο τη λέξη “προβοκατόρικα” γιατί το όνομα μας είναι είναι provocateur και είμαστε έτσι καλαμπουριτζήδες, αλλά ούτε αυτό σας άρεσε και εντέλει τα θαυμάσαμε μόνοι μας. 

Παναγιώτης Μαρκεζίνης – “Βασιλιάς Λεμπρόν: ο μόνος αληθινός influencer”

Βρήκα μια έρευνα σε ένα αμερικανικό site που έλεγε ότι ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι ο σελέμπρετι που έχει τη μεγαλύτερη επιρροή στους αμερικάνους ψηφοφόρους. Άφησε πίσω του ηθοποιούς, Καρντάσιανς και τραγουδιστές. Ωστόσο, μόνο σε εμένα φάνηκε ενδιαφέρουσα αυτή η είδηση γιατί δεν διαβάστηκε ούτε καν από τον ίδιο τον Λεμπρόν. Που τον έκανα και tag στο instagram τον κομπλεξικό.