Ταφόπλακα πέφτει σε ελπίδες επανεκλογής Τραμπ. Νοθεία καταγγέλλει ο απερχόμενος Πρόεδρος. Ο Τζο Μπάιντεν πήρε κεφάλι και στου Τραμπ θα πέσουν κεφάλια. Τι σαπίλα είναι αυτή λέει ακόμη και ο Τραμπ. Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει στους στενούς του συνεργάτες ότι δεν έχει καμία πρόθεση να παραδεχθεί την ήττα του έναντι του Τζο Μπάιντεν, ακόμα και εάν η απώλεια πολιτειών όπως η Τζόρτζια και η Πενσυλβάνια ουσιαστικά «κλείνει» το δρόμο για την επανεκλογή του, αποκαλύπτει το CNN. Μετά τα τελευταία δεδομένα και παρά τις ανακοινώσεις του επιτελείου του Τραμπ και τα μηνύματα για μακρά νομική μάχη στις επίμαχες πολιτείες, το κλίμα στο Λευκό Οίκο είναι τουλάχιστον βαρύ.

Ούτε ο προσωπάρχης ο Μαρκ ο Μέντοους δεν κοτάει να το το ξεφουρνίσει. Θα τον πιάσει η τρέλα του Βασιλιά Γεωργίου του Τρίτου και θα αρχίσει να τρέχει στο Λευκό Οίκου φωνάζοντας «μου κλέβουν τις εκλογές». Ο Γεώργιος ο Γ’ πάσχει από πορφυρία, μια μεταβολική διαταραχή που επιφέρει παραισθησιογόνες και ψυχοπαθητικές χημικές μεταβολές.

Το προεκλογικό επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ διαμήνυσε από την πλευρά του ότι οι προεδρικές εκλογές «δεν έχουν τελειώσει». «Αυτές οι εκλογές δεν τελείωσαν. Οι λανθασμένες προβλέψεις που ανακηρύσσουν τη νίκη του Τζο Μπάιντεν βασίζονται σε αποτελέσματα τα οποία απέχουν πολύ από το να είναι τα τελικά σε τέσσερις Πολιτείες», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Ματ Μόργκαν, ένα στέλεχος της εκστρατείας του Τραμπ. Κανένα μεγάλο αμερικανικό μέσο ενημέρωσης δεν έχει ανακηρύξει νικητή τον Μπάιντεν μέχρι στιγμής.

Σύμμαχοι του Τραμπ έχουν αρχίσει να ανησυχούν ότι κάποιος θα πρέπει να πει στον Αμερικανό πρόεδρο ότι ο χρόνος του στο Λευκό Οίκο ενδεχομένως να τελειώνει, λέει το CNN, όμως δεν έχουν αποφασίσει ακόμα σε ποιον θα «πέσει ο κλήρος». Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι ο γαμπρός του προέδρου Τζάρεντ Κούσνερ και η κόρη του, Ιβάνκα Τραμπ.

Ψηφίζω να παίξουν το wild card Μελάνια και να τους δούμε στις οικογενειακές ιστορίες.