Μια αύξηση γύρω στο 50% (σε σχέση με πέρσι) παρατηρείται στα καταλύματα της Αράχωβας γιατί ο κόσμος σκέφτηκε “τι να το κάνεις το lockdown στην Αθήνα; Σκέτη μιζέρια. Πάμε Αράχωβα!” ή κάτι σχετικό τέλος πάντων.

Εδώ που τα λέμε, ίδια είναι η τηλεργασία στο Κουκάκι και ίδια στον Παρνασσό; Άλλη ΄χαρη έχει ο καθαρός αέρας του βουνού, άσε που το καθαρό οξυγόνο βοηθάει στο να γίνεις πιο διαυγής άρα βοηθά στην καλύτερη απόδοση, άρα στο να βγάλεις περισσότερα λεφτά και τσουπ την πλήρωσες τη βίλλα στον Παρνασσό. Συνολικά πρόκειται για περίπου 500 βίλες γύρω από τον Παρνασσό (αφορά κατοικίες του ενός δωματίου μέχρι και έξι δωματίων) οι οποίες νοικιάζονται με τη σεζόν από το Σεπτέμβριο μέχρι και τον Μάιο.

Σήμερα, δεκάδες χιλιάδες αυτοκίνητα έφυγαν από την Αθήνα με προορισμό κοντινά τουριστικά θέρετρα μιας και οι μετακινήσεις εκτός νομού επιτρέπονται, με σκοπό να επιστρέψουν Κυριακή που ναι μεν θα είναι σε ισχύ το Lockdown αλλά θα μπορούν να γυρίσουν επειδή έχουν μόνιμη κατοικία στην Αθήνα. Βέβαια κύκλοι της κυβέρνησης (όπως μετέφερε το OPEN TV), είπαν πως όποιοι πάνε τριημεράκι σα να μην συμβαίνει τίποτα, θα έχουν θέμα κατά την επιστοφή τους στα διόδια.