Μπορεί ο Τραμπ να μην είναι ο μέσος θρησκευόμενος που έχεις στο μυαλό σου, αλλά ΜΠΟΥΜ, παίρνει τις περισσότερες ψήφους Ευαγγελικών και έχει και πνευματική σύμβουλο μαζί του στον Λευκό Οίκο. Μη ρωτάς γιατί. Γιατί τίποτα δε βγάζει νόημα πια στις ΗΠΑ, στον πλανήτη, στη ζωή.

Τα νέα εδώ είναι πως, όπως αντιλαμβάνεσαι, σε καιρό σοβαρής εκλογικής αναμέτρησης, κάθε μέλος του επιτελείου του Τραμπ ένιωσε πως έπρεπε να βάλει το λιθαράκι του σε αυτή τη μάχη για τέσσερα χρόνια εξουσίας, όπως μπορεί ο καθένας. Λογικά, κάπως έτσι κατέληξε η πνευματική σύμβουλος του Ντόναλντ να κάνει έναν αόριστο, creepy, εξορκισμό προς πάσα ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ενέργεια ευθύνεται για το γεγονός ότι ο Μπάιντεν κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο πρόεδρος που έλαβε τις περισσότερες ψήφους στην ιστορία των αμερικανικών εκλογών.

Στον Παντοδύναμο λοιπόν απευθύνθηκε η Paula White λέγοντας ασυναρτησίες πράγματα που δε βγάζουν και ιδιαίτερο νόημα. «Ακούω τους ήχους της νίκης. Ο Κύριος λέει ότι έχει τελειώσει, αφού ακούω τον ήχο της νίκης. Βγαίνουν άγγελοι τώρα», λέει σε κάποια φάση, αφού εννοείται πρώτα κατάφερε και εντόπισε χαμούλη από αγγελικές δυνάμεις κάπου στην Αφρική. Στο τέλος, μιλάει και μια γλώσσα που μάλλον είναι σουαχίλι. Προφανώς το βίντεο έχει γίνει viral. Δεν ξέρουμε πώς να νιώσουμε.  

https://t.co/hCSRh84d6g

Αν δεις το video στο mute, θα νομίζεις ότι ραπάρει. Λάθος θα κάνεις.