Ο Οκτώβριος μας αποχαιρέτησε, το το 2020 που θα έλεγε κανείς ότι δεν είναι και τόσο γουργλίδικο είναι ένα βήμα πιο κοντά στο τέλος, τα πρώτα κρύα έρχονται κι εμείς εδώ να γράφουμε για τη δική σας ενημέρωση και ευχαρίστηση Την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου γράψαμε κλασικά αρθράρες αλλά κάποιες που αντικειμενικά είναι για πούλιτζερ, δεν εκτιμήθηκαν από το κοινό και δεν τις διάβασε ψυχή ζώσα. Εσείς χάνετε.

  Βάνα Κράβαρη – “Όταν ο κορωνοϊός τα έβαλε με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν ήξερε με ποιον είχε να κάνει”

Ο χαρισματικός, εκκεντρικός, ποδοσφαιριστής από τη Σουηδία κόλλησε κάποια στιγμή κορονοϊό και τα πράγμα δεν πήγαν πολύ καλά για τον ιό. Ο Ζλάταν αποφάσισε να μοιραστεί ένα χιουμοριστικό βίντεο με τον κόσμο για να βοηθήσει κι αυτός όπως μπορεί σε τούτες τις δύσκολες μέρες. Φαίνεται ότι δεν σας ενδιαφέρει τόσο ο Ζλάταν, όταν όμως έβαζε τα τακουνάκια λες και ήταν πέναλτι σε κενή εστία τον αποθεώνατε. Δεν πειράζει. Έχει ο καιρός γυρίσματα. 

Ζωή Δημητρίου – “Τα άπλυτα και οι μπουγάδες της Αθήνας γίνονται έκθεση”

Αν ήταν όμως τα άπλυτα κανενός τσελέμπρετι, θα έπεφταν οι σέρβερ από τα κλίκς. Τι θέλετε μωρέ; Μόνο κουτσομπολιά; Εντάξει σε όλους αρέσει λίγο και το καταλαβαίνω αλλά εδώ είναι μια όμορφη ιδέα και θελήσαμε να σας την παρουσιάσουμε. Είναι ωραίο να βγαίνουν προς τα έξω τέτοια ιδεάκια. Αμάν πια. Κουτσομπόληδες.

Παναγιώτης Μαρκεζίνης – “Άλλο Ντιέγκο και άλλο Μαραντόνα”

Άλλο θέλω, άλλο κάνω κι έφτασα ως εδώ. Έγραψα μια γλυκανάλατη μπούρδα για τιτανομέγιστο Μαραντόνα και δεν δώσατε καν σημασία. Ο άνθρωπος έχει ζήσει 95 ζωές σε 60 χρόνια και προσπάθησα να σας δώσω μια γεύση αλλά με γράψατε κανονικότα στα παλιά σας τα παπούτσια. Ίσως έφταιγε που το ενώ μου το ζήτησαν πρωί, το παρέδωσα μεσημέρι, πράγμα περίεργο καθώς η συνέπεια είναι το μεσαίο μου όνομα, και μέχρι τότε το είχαν γράψει μέχρι και τα νέα του ψαροντούφεκου.