Μαθαίνεται το σεξ; Το Pornhub λέει "ναι"

Η πλατφόρμα αποφάσισε να σηκώσει στις πλάτες της τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση.

Μαθαίνεται το σεξ; Το Pornhub λέει "ναι"

Η πλατφόρμα αποφάσισε να σηκώσει στις πλάτες της τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση.


Υπάρχει ένα διαχρονικό παράπονο που έχουμε από τους γονείς μας μέχρι και το εκπαιδευτικό σύστημα και αυτό είναι η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση. Όλα όσα κρατάμε τόσο καιρό σε μαμάδες, μπαμπάδες και καθηγητές έρχεται να γιατρέψει το Pornhub με μια sex education σειρά που φιλοδοξεί να γεφυρώσει το κενό μεταξύ πορνό και πραγματικού σεξ. Πρακτικά, η σειρά εκπληρώνει δυο μεγάλα αποθημένα, αυτό της έλλειψης πραγματικής σεξουαλικής γνώσης και το άλλο της παγίδας που πέφτουν όσοι μορφώνονται σεξουαλικά μόνοι τους μέσω του πορνό, συγχέοντας πολλές φορές μύθους, αλήθειες, και όσα συμβαίνουν χάριν αισθητικής (και όχι μόνο) στις ταινίες ερωτικού περιεχομένου.

Πόσες φορές αυνανίζεται ένας υγιής σεξουαλικά άνθρωπος; Φοράμε σωστά το προφυλακτικό; Αυτά και διάφορα άλλα ερωτήματα λύνονται στα μικρά βίντεο της σειράς, στην οποία συμμετέχουν sex therapists και ακαδημαϊκοί, προσφέροντας αυθεντικές, επιστημονικές συμβουλές. Τα βίντεο θα αφορούν άτομα όλων των σεξουαλικών προσανατολισμών και των φύλων, όχι μόνο τους straight. 

 

Το πρώτο επεισόδιο αφορά την επικοινωνία. «Σε όλους αξίζει να γίνονται δεκτά τα όριά τους», λέει η θεραπεύτρια και παρουσιάστρια Dr Cat Meyers, προσθέτοντας «Το να πιέζεσαι για να κάνεις σεξουαλικά πράγματα δεν είναι ωραία αίσθηση. Αν πρόκειται να κάνεις σεξ, θα πρέπει να ξέρεις πώς να επικοινωνήσεις για το σεξ».

Πέρα από τα βασικά, περιλαμβάνει και ένα βίντεο για το τι γίνεται με το σεξ εν μέσω πανδημίας. Η Jessica Ross, sex therapist, στο σχετικό βίντεο αναφέρει πως έρευνες έχουν δείξει πως ο Covid-19 έχε βρεθεί και σε σπέρμα. Αλλά για να μη σε αγχώνουμε, δεν υπάρχει επίσημη ένδειξη ότι ο ιός μεταδίδεται με αυτόν τον τρόπο. Δεν το λέμε εμείς, το βίντεο του Sex Education το λέει.

Σε κάθε περίπτωση, κάποιος έπρεπε να συνδέσει την πραγματική γνώση με το σεξ στη ζωή μας και να δώσει μια ακόμα ανάγνωση στην ύπαρξη και τη χρησιμότητα της βιομηχανίας του πορνό. Στο μεταξύ, τη σειρά θα τη βρεις εδώ

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα