Αν καταφέρει να την αγοράσει εγκαίρως. Την αποκλειστική είδηση κυκλοφόρησε το Deadline, ο άρχοντας του σουρεαλισμού Τιμ Μπάρτον θα είναι ο παραγωγός και σκηνοθέτης της τηλεοπτικής μεταφοράς της αγαπημένης δυσλειτουργικής οικογένειας όλων. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που η τηλεόραση θα γεμίσει με Άνταμς, αν και πολλά χρόνια πέρασαν από το 1964.

Πώς θα αποτυπωθεί αυτή η διαφορετικότητά τους το 2022; Ποια είναι καλύτερη από την Αντζέλικα Χιούστον και το Ραούλ Τζούλια για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους; To πρότζεκτ πάντως είναι σίγουρα κομμένο και ραμμένο για τον Τιμ Μπάρτον που έκανε τον “Σκαθαροζούμη”, το “Dark Shadows” και τη “Νεκρή Νύφη”.

Μόνο αυτός μπορεί να δώσει σε μια παρηκμασμένη αριστοκρατική οικογένεια που λατρεύει το θάνατο και τη μονοχρωμία την αισθητική που της αρμόζει. Η νέα σειρά, θα εστιάζει στην κόρη της οικογένειας, Wednesday Addams και θα διαδραματίζεται στη σημερινή εποχή. Φανταστείτε τους γκοθ Άνταμς να έχουν Tik Tok. Πλάι του θα βρίσκονται οι δημιουργοί του Smallville, Alfred Gough και Miles Millar, ως παραγωγοί και σεναριογράφοι της σειράς.

Πριν από μια δεκαετία ο Τιμ Μπάρτον σκεφτόταν μια stop-motion ταινία με πρωταγωνιστές τα μέλη της οικογένειας Addams, ωστόσο το πρότζεκτ δεν προχώρησε. Το 1991, του είχε προταθεί η σκηνοθεσία της πρώτης ταινίας The Addams Family,, αλλά η συνεργασία δυστυχώς δεν προχώρησε επειδή ο σκηνοθέτης δούλευε την ίδια περίοδο με το Batman Returns. O Burton είχε ασχοληθεί με την μικρή οθόνη ξανά το 2000, με την animation σειρά “The world of stainboy”.

Η οικογένεια Άνταμς δημιουργήθηκε ως κόμικς το 1938 από τον σκιτσογράφο Charles Addams για την εφημερίδα The New Yorker. Η Morticia, o Gomez, o Pungsley και η Wednesday έγιναν οι γκροτέσκ, αντικομφορμιστές και υπερβολικά χλωμοί χαρακτήρες με περίεργη αίσθηση του χιούμορ που σατιρίζουν το ιδεώδες της αμερικανικής οικογένειας.