Όσο περιμένουμε την κυκλοφορία του Stardust, που θα ακολουθεί τη ζωή του ανθρώπου που έπεσε στη γη, ναι, του David Bowie το σύμπαν μας ευλόγησε με ένα πρώτο trailer. Εντάξει, είχε προηγηθεί και ένα πρώτο clip, αλλά δεν ήταν αρκετό.

Να θυμίσουμε κάπου εδώ πως τον Bowie στην ταινία υποδύεται ο John Flynn, ενώ τον ρόλο του ατζέντη του, Ron Oberman, αναλαμβάνει ο Marc Maron. Η Jena Malone θα μεταμορφωθεί σε Angie Bowie και η ταινία θα εκτυλίσσεται το 1971. Ακριβώς όταν ο Bowie επινόησε την περσόνα του Ziggy Stardust.

“Το 1971, ο 24χρονος David Bowie (Flynn) ξεκινάει το πρώτο του οδικό ταξίδι στην Αμερική με τον εκπρόσωπο της Mercury Records, Ron Oberman (Marc Maron), μόνο για να συναντηθεί με έναν κόσμο που δεν είναι ακόμη έτοιμος για αυτόν».

To Stardust προσφέρει μια ματιά πίσω από την κουρτίνα των στιγμών που ενέπνευσαν τη δημιουργία του πρώτου και πιο αξιομνημόνευτου alter ego του Bowie, Ziggy Stardust, καταγράφοντας το σημείο καμπής που σταθεροποίησε την καριέρα του ως μία από τις μεγαλύτερες πολιτιστικές εικόνες στον κόσμο.”

Αυτά αναφέρει η σύνοψη της ταινίας και αν μας ρωτάς, δεν έχουμε διαβάσει πιο ακριβή και άξια ανυπομονησίας περιγραφή ταινίας. Ναι, ο κόσμος δεν ήταν καθόλου έτοιμος για τον Bowie και πιθανότατα δεν ετοιμάστηκε ποτέ για έναν τύπο τόσο out of this world.

Δες το trailer για τώρα, μιας και η ταινία αναμένεται να κυκλόφορήσει τις τελευταίες μέρες του Νοεμβρίου.