Οι Arctic Monkeys φιλοδοξούν να ομορφύνουν -έστω και προς το τέλος του- το πιο dark από το you’re so dark κομμάτι τους, το 2020. Θα κυκλοφορήσουν τον νέο τους δίσκο στις 4 Δεκεμβρίου, ο οποίος θα είναι πρακτικά το live της εμφάνισής τους στο RAH το 2008.

Η μπάντα έκανε αρκετά tweets για να κάνει το νέο όσο πιο σαφές γίνεται, ενώ ενημέρωσε και πως όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα δοθούν για την ενίσχυση του War Child UK.

“Στις 7 Ιουνίου, 2018 δώσαμε ένα πολύ ιδιαίτερο show στο London’s Royal Albert Hall. Όλα τα κέρδη από την αξιομνημόνευτη βραδιά είχαν δοθεί στο War Child UK για να στηρίξουν τη σημαντική δουλειά που κάνει προστατεύοντας, μορφώνοντας και αποκαθιστώντας παιδιά που έχουν βιώσει το τραύμα της διαμάχης και τον τρόμο του πολέμου. Η κατάσταση που το 2018 ήταν κακή, σήμερα είναι απελπιστική και αυτά τα παιδιά και οι οικογένειές τους χρειάζονται τη βοήθειά μας τώρα περισσότερο από ποτέ. Για να δώσουμε τη δυνατότητα στο War Child UK να μειώσει το έλλειμα χρηματοδότησης και να συνεχίσει την πολύτιμη δουλειά του, είμαστε ευτυχείς που έχουμε τη δυνατότητα να κυκλοφορήσουμε ένα live album, το οποίο μαγνητοφωνήθηκε εκείνο το απόγευμα στο Royal Albert Hall. Όλα τα κέρδη θα δοθούν απευθείας για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Ευχαριστούμε όλους τους φαν μας εκ των προτέρων για τη στήριξή της στην κυκλοφορία αυτή και για τη στήριξή τους στο War Child UK”, έγραψαν στο Twitter. 

https://twitter.com/WarChildUK?ref_src=twsrc%5Etfw

Το άλμπουμ είναι διαθέσιμο για προπαραγγελίες, ενώ θα κυκλοφορήσει σε διαφορετικά formats, που περιλαμβάνουν βινύλιο, διπλό CD, photobook, κα.

 Και σε περίπτωση που αναρωτιέσαι ποια κομμάτια τους θα περιλαμβάνει, τσέκαρε την ακριβή λίστα παρακάτω:

1. Four Out Of Five

2. Brianstorm

3. Crying Lightning

4. Do I Wanna Know?

5. Why’d You Only Call Me When You’re High?

6. 505

7. One Point Perspective

8. Do Me A Favour

9. Cornerstone

10. Knee Socks

11. Arabella

12. Tranquility Base Hotel & Casino

13. She Looks Like Fun

14. From The Ritz To The Rubble

15. Pretty Visitors

16. Don’t Sit Down ‘Cause I’ve Moved Your Chair

17. I Bet You Look Good On The Dancefloor

18. Star Treatment

19. The View From The Afternoon

20. R U Mine?