Στην όμορφη Πάτρα, δεν χάνουν ευκαιρία να δείξουν σε όλους ποιος είναι το αφεντικό του καρναβαλιού και μιας και οι αποκριές αργούν, αποφάσισαν να κάνουν μια μοτοπαρέλαση εν μέσω πανδημίας. Το ίδιο είχαν κάνει άλλωστε το περασμένο καρναβάλι, όπου ήταν αρχές της πανδημίας και τους απαγόρευσαν τις παρελάσεις, αλλά δεν χαμπαριάζουν οι Πατρινοί. Το λέει ξεκάθαρα και το τραγούδι, “Έλα να μάθεις τι θα πει Πατρινός”

 

 

Μάλιστα έχουν φτιάξει και ομάδα στο Facebook όπου οι συμμετέχοντες κοντράρονται για το ποιος είναι πιο Έλληνας και σχολιάζουν το πόσο ανθελληνικό είναι να κόβεις τις παρελάσεις για έναν ιό που έρχεται από Κίνα. Δεν υπολογίζουν κανέναν νόμο στο όνομα της Ελλάδας. 

Το ραντεβού έχει δοθεί την Τετάρτη στις 11:30 το πρωί έξω από γνωστό εμπορικό κέντρο της πόλης. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν μια σημαία ελληνική, ένα μηχανάκι ή αυτοκίνητο ή έστω ένα πατίνι βρε αδερφέ.  Μετά την παρέλαση μάλιστα θα πάνε για καταθέσουν στεφάνι στο άγαλμα της πλατείας Εθνικής Αντιστάσεως.

 Να υπενθυμίσουμε ότι οι παρελάσεις έχουν ακυρωθεί σε όλη τη χώρα εξαιτίας μιας πανδημίας που έχει ήδη σκοτώσει πάνω από 500 συμπολίτες μας αλλά αυτά μάλλον είναι ψιλά γράμματα για τους Έλληνες Πατρινούς. Συγχαρητήρια Πάτρα !!!!