Τώρα που το έξω γίνεται μέσα, ξανά, ήρθε η στιγμή να μάθεις να φτιάχνεις επιτέλους τα πιο απλά κοκτέιλ του πλανήτη, με λίγα υλικά και πολύ πολύ πάγο! Και για μεγαλύτερη απόλαυση, έχεις στο τσεπάκι σου το myblu, το Νο1 ηλεκτρονικό τσιγάρο Νέας Γενιάς που κατάφερε μέσα σε 1 χρόνο να κερδίσει τις προτιμήσεις των ενήλικων ατμιστών στην Ελλάδα!

Βάλε το myblu σου στην πρίζα και σε μισή ωρίτσα θα το έχεις φορτισμένo και πανέτοιμο για τις πιο απολαυστικές βραδιές που γνώρισε ποτέ η τύπου «ξαναμένουμε-μέσα-εποχή». Αφιερωμένο στα ένδοξα Σαββατόβραδά μας μετά τις 12.

Fragolini & myblu Strawberry Mint

Βάλε στο μπλέντερ 150gr παγωμένες φράουλες, 50gr ζάχαρη, 1 φλιτζάνι τριμμένο πάγο και ανακάτεψε. Πρόσθεσε 100ml βότκα, μοίρασε σε δύο ποτήρια martini και διακόσμησε με φύλλα μέντας. Για έξτρα απόλαυση, συνόδεψε το κοκτέιλ σου με το myblu Strawberry Mint, με γεύση παγωμένη φράουλα-μέντα και ένταση νικοτίνης 1,6%.

Dirty Martini & myblu Tobacco

Ανάμιξε σε shaker 75ml τζιν και 10ml extra dry βερμούτ. Χτύπα τα με πάγο, σούρωσε και σέρβιρε σε ένα παγωμένο ποτήρι martini. Πέρνα 2-3 ελιές σε οδοντογλυφίδα και πρόσθεσέ τις στο ποτήρι. Μια τόσο κλασική συνταγή θέλει και κλασική γεύση καπνού, γι’ αυτό, συνόδεψε το κοκτέιλ σου με myblu Tobacco. Επίλεξε Tobacco 1.6% αν θες πλούσια γεύση και ένταση, Tobacco 0.8% αν θες αυθεντική γεύση με λιγότερη ένταση ή Tobacco Vanilla 0.8% αν θες αρωματική γεύση με νότες βανίλιας και ελαφριά ένταση.

Apricot Martini & myblu Mango Apricot

Βάλε σε shaker 60ml βότκα με γεύση μανταρίνι, 80ml χυμό βερίκοκο, 15ml σιρόπι, πρόσθεσε άφθονο πάγο και χτύπα τα μέχρι να παγώσουν. Σούρωσε και σέρβιρε σε ένα ποτήρι martini. Απόλαυσέ το παρέα με τη φρουτένια γεύση myblu Μάνγκο-Βερίκοκο με ένταση νικοτίνης 1.6%.

Mint Daiquiri & myblu Menthol

Χτύπα ελαφρά 12 φύλλα δυόσμου στον πάτο ενός shaker ίσα ίσα να βγάλουν τα αρώματά τους. Πρόσθεσε 60ml ρούμι, 15ml χυμό lime, 7ml σιρόπι ζάχαρης και χτύπα τα με πάγο. Σούρωσε και σέρβιρε σε ένα ποτήρι martini. Απόλαυσέ το με τη δροσερή γεύση μέντας myblu Menthol με ένταση νικοτίνης 1.6%.

 

Sangria & myblu Blue Ice 0%

Βάλε σε μια μεγάλη κανάτα ένα παγωμένο μπουκάλι καλό κόκκινο κρασί και πρόσθεσε 1 λεμόνι σε φέτες, 1 lime σε φέτες, 1 πορτοκάλι σε φέτες, 2 μεγάλες κουταλιές ζάχαρης, 1 κούπα χυμό πορτοκαλιού ή λεμονιού, 1 κούπα μύρτιλα, σόδα και πάγο. Ανακάτεψε καλά και σέρβιρε σε μεγάλα ποτήρια. «Μα αυτό είναι ποτό για πάρτυ», θα μου πεις, «και τα πάρτυ δεν προβλέπονται!». «Σωστά», θα σου απαντήσω, «ήθελα να δω αν παρακολουθείς». Κάνε όλα τα παραπάνω δια τέσσερα και είσαι jet. Και επειδή αυτό είναι κατά βάση ένα ελαφρύ κοκτέιλ, μπορείς να το συνδυάσεις με το ελαφρύ myblu Blue Ice 0,8% με αίσθηση δροσιάς. Εκτός και αν προτιμάς το Blue Ice 0% με μηδέν νικοτίνη.

Ήπιες, απαλές, έντονες ή δροσερές, οι προγεμισμένες κάψουλες myblu φέρνουν Κάτι Καλύτερο για τον καθένα. Προσφέροντας υψηλή ποιότητα, εγγυημένη ασφάλεια, μοναδικό design και ευκολία στη χρήση, δεν είναι τυχαίο που το ηλεκτρονικό τσιγάρο myblu έγινε Νο1 στην κατηγορία του, σε μόλις 1 χρόνο!