Όπως όλα δείχνουν η εκπομπή του ηθοποιού/σκηνοθέτη/παρουσιαστή/ευρωβουλευτή δεν πιάνει ποσοστά για να μπεi στη Βουλή της τηλεόρασης και την πάνε για κόψιμο.

Τις τελευταίες 3 εβδομάδες έγιναν διάφορες αλλαγές και διορθωτικές ενέσεις στην εκπομπή, όπως η προσθήκη μουσικής μπάντας και η προσθήκη της Σοφίας Βογιατζάκη στη συμπαρουσίαση, ωστόσο τίποτα δεν ήταν αρκετό. Η εκπομπή έχει τα ίδια ποσοστά με τον ΣΥΡΙΖΑ την προ Αλέξη Τσίπρα εποχή. Και λίγο λιγότερο.  

Μαχαιριά για τον Αλέξη Γεωργούλη που αν χάσει τη δουλειά στο OPEN, θα μείνει με έναν μισθούλη ευρωβουλευτή και πως να το αντέξει αυτό, όχι μόνο ο Αλέξης δηλαδή, ο οποιοσδήποτε. 

Εδώ να πούμε ότι στο OPEN, χρεώνουν την αποτυχία στον παραγωγό Νίκο Κοκλώνη που πίστεψε τον Αλέξη και σχεδόν τον επέβαλε, αλλά την πάτησε όπως ένας άλλος Αλέξης με έναν Γιάνη. Εντάξει γίνονται αυτά.

   Βεβαίως σε ένα τηλεοπτικό πρότζεκτ δεν εργάζεται μόνο ο παρουσιαστή αλλά δεκάδες τεχνικοί, βοηθοί, συνεπώς το κόψιμο μιας εκπομπής δεν είναι ποτέ μια καλή είδηση. Μακάρι να βρεθεί κάποια λύση, ίσως να φέρουν και τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα να βοηθήσει. Δεν ξέρω, λέω.

Για να δούμε τι θα γίνει.