Ο Κ.Π. είναι γνωστός πλέον στην “παράνομη” νύχτα της Αθήνας. Και όταν λέω παράνομη, εννοώ τα γνωστά “κορονοπάρτι”. Είναι ο άνθρωπος που είδε το κενό στη διασκέδαση και πήρε το ρίσκο να ανοιχτεί σε αυτό τον χώρο.Το ραντεβού το δώσαμε στου Λαμόγια.  Κάποιοι θα πουν ότι πρόκειται για μια φανταστική συνέντευξη. Μπορέι να έιναι, ποιος ξέρει. Προχωράμε.  

 

-Καλησπέρα Κ….. 

-Καλησπέρα και σε εσένα παιχταρά μου

Αρχικά να σε ρωτήσω αυτή είναι η μόνιμη σου δουλειά ή δεν επαναπαύεσαι μόνο με ένα εισόδημα;

-Κοίταξε να δεις μαν μου, εγώ είμαι ανήσυχο πνεύμα. Έχω κάνει πολλές δουλειές και συνεχίζω να κάνω δηλαδή και ήδη ζω αρκετά άνετα αλλά έχω ως τελικό στόχο να γίνω billionaire. όλη μου τη ζωή την έχω ζήσει με ένα μότο. Sky is the limit. 

Δουλειές όταν λες;

Από πιτσιρικάς ακόμα στο σχολείο ήμουν στα νταραβέρια με το δεκαπενταμελές. Από τους φίλους και τους συμμαθητές μου έβγαλα το πρώτο μου χιλιάρικο. Από ημερολόγια και μπλουζάκια τότε. Θυμάμαι είχα πουλήσει κάπου στα 500 μπλουζάκια, μετά τα παιδιά μου ζήτησαν τα λεφτά αυτά να πάνε για την 5ήμερη αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν μπορούσα να το κάνω. Τους είπα ότι δεν πήγαν πολύ καλά οι πωλήσεις και αναγκάστηκα να βάλω και από τη τσέπη μου κάποια. Με πίστεψαν τα κορόιδα και έβγαλα 5ήμερη βασιλιάς. Δεν πλήρωσα τσιγάρο και πήρα και ένα μηχανάκι. Μετα στη σχολή αφου χώθηκα στις παρατάξεις και στις εκδρομές, χώθηκα και στο μαγικό κόσμο της νύχτας. Έκανα πάρτι σε μαγαζιά όπου πληρωνόμουν από προμήθειες με κάθε μπουκάλι που έκλεινα. Αλλά δεν μου έφτανε. Ήθελα κι άλλο καταλαβαίνεις; Τότε με πλησίασε ο μέντορας μου, ο άνθρωπος που με μύησε στη νύχτα της Κοζάνης (εκεί σπούδαζα), ο Τάκης. Ο Τάκης ήταν ο μπάρμαν του μαγαζιού που δούλευα και όλοι οι πιτσιρικάδες τον είχαμε για Θεό. Χρωστάω πολλά στον Τάκη, τελοσπαντων μην ξεφεύγω, ο Τάκης ήρθε μια μέρα και μου μίλησε για μια μπίζνα για πολλά λεφτά που αφορούσε κάτι ταξίδια. Θα έμπαινα εγώ, θα έδινα κάποια λεφτά στον Τάκη και μετά αν πήγαινα άλλους 5 να γραφτούν, θα έπαιρνα πίσω τα λεφτά μου συν την προμήθεια από αυτούς. Μιλάμε για ζωντανά λεφτά και επειδή ήμουν σπίρτο άρπαξα την ευκαιρία και χώθηκα στο κολπάκι με τις πυραμίδες. Μιλάμε για χρήμα όχι μαλακίες. Και αυτό τον χρωστάω στον Τάκη ο οποιός τώρα είναι φυλακή γιατί τού φορτώσανε κάτι ναρκωτικά ανταγωνιστές του μωρε. Ζηλιάρηδες τα ξέρεις τώρα, μη δουν κάποιον να προκόβει. Τέσπα, κάποια στιγμή ο πατέρας μου σταμάτησε να με τσοντάρει και έπρεπε να παρατήσω το φοιτητιλίκι και τότε άρχισα να κάνω σεζόν σε νησιά, αρπαχτές δεξιά αριστερά και φτάσαμε στο σήμερα που είμαι ο πρώτος διοργανωτής κορονοπάρτι στη Αθήνα. Το νουμερο 1, το δέκα το καλό.

Ενδιαφέρον φλάσμπακ. Ωστόσο ας μείνουμε στο τώρα. Δεν φοβάσαι μήπως κολλήσει κανείς;

Κοίταξε να δεις εγω δεν ειναι οτι δεν πιστεύω στον ιο, αλλά δεν πιστεύω κιόλας. Είναι ιστορία μεγάλη με Νέα Τάξη Πραγμάτων να πουμε και πολύ μπέρδεμα, τα έχω διαβάσει αυτά δεν τα λέω έτσι. Κάποιοι πιο μάγκες από εμάς, σκέφτηκαν το παραμυθάκι και κονομάνε χοντρά από τα εμβόλια και τα φάρμακα. Από άλλα δεν πεθαίνουν δηλαδή; Πόσους έχει σκοτώσει ο καρκίνος, γιατί δεν κάνουν κάτι για τον καρκίνο. Τέσπα, είναι μεγάλη κουβέντα αυτή τώρα αλλά για να σου απαντήσω ευθέως, όχι δεν φοβάμαι. Εδώ που τα λέμε δηλαδή, με 100 ευρώ το κεφάλι που χρεώνω στα πάρτι, όχι μόνο δεν φοβάμαι, αλλά δεν με νοιάζει και να κολλήσω. 

Βγάζεις καλό μεροκάματο από ότι καταλαβαίνω, αλλά ρε συ αξίζει στο τέλος της ημέρας να είσαι εν δυνάμει δολοφόνος;

Κοίταξε, είναι από ποια σκοπιά το βλέπεις, ας πούμε για την τσέπη μου αξίζει σίγουρα, τώρα και αυτός που έρχεται, έστω ότι υπάρχει ο ιος, δεν τους αναγκάζω να έρθουν, θέλουν και έρχονται οπότε παίρνουν τα ρίσκα τους. Δεν τους λέω ελάτε με το ζόρι, απλώς εξυπηρετώ μια ομάδα συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη να ξεσκάσουν από αυτή φρικτή καθημερινότητα που ζουν με τον κορονοϊό. Ο Θεός να βάλει το χέρι του να ξεμπερδέψουμε.

Θα προσποιηθώ ότι μπορώ να σε παρακολουθήσω. Τελευταία ερώτηση, μόλις τελειώσει όλο αυτό, πως θα βιοπορίζεσαι;

Μην λες τέτοια τώρα ρε και τα χαλάσουμε, άκου να τελειώσει. Αλλά και να τελειώσει δεν με φοβάμαι ρε, εγώ στίβω την πέτρα. Κάνα στοιχηματάκι, κάνα στημένο, κάνα κινο, καμιά κληρονομιά, κάνα μπήξιμο εφορίας, την έχω μάθει τη ζωή και την κυνηγάω. Τους τεμπέληδες να φοβάσαι όχι εμένα. Τα παιδάκια στην ηλικία μου που δουλευουν 9-5 και τους πίνει το αίμα το αφεντικό τους και δεν βγαίνουν έξω στην αγορά να κυνηγήσουν τα όνειρα τους. 

-Μάλιστα. Ευχαριστώ πολύ Κ……..

-Όλα καλά παίκτη μου, εγώ ευχαριστώ. Να σου πω ρε, επειδη εχω γιοχανεζμπουργκέικη κάρτα, δεν βάζεις τα κεφεδάκια εδώ κι αν έρθεις μαγαζί θα σε έχω βασιλιά με σαμπάνιες και τα πάντα. 

-Να τα βάλω ρε Κ…….

-Άντε κι εγώ αδερφέ μου δεν ξεχνάω. Θα με πας κι ως το μετρό ε;