Ο σουρεαλισμός δε σταματάει σε κόντρες επιπέδου Πολάκη-Ρουβά. Μερικές φορές και οι φιλίες μπορεί να είναι σουρεάλ. Να σαν την ιντερνετική σχέση εκτίμησης που δημιουργήθηκε μεταξύ της Εύας Καϊλή και του τραγουδιστή και συνθέτη των System of a Down, Serj Tankian. Όχι, δε διάβασες τίποτα λάθος. Προχώρα.

Η Εύα Καϊλή ζήτησε από την Ευρωβουλή να αφαιρεθούν οι βίζες των Αζέρων διπλωματών στην ΕΕ, στα πλαίσια κυρώσεων κατά του Αζερμπαϊτζάν για την εμπλοκή του στη σύρραξη με την Αρμενία. Επίσης, η πολιτικός ζήτησε από την ΕΕ να σκεφτεί λίγο καλύτερα τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η επίθεση του Αζερμπαϊτζάν στην Αρμενία ακόμα και στην ίδια την Ένωση, η οποία οφείλει τουλάχιστον να δώσει τη στήριξή της έμπρακτα στην Αρμενία. Αν άρχισες τώρα να αμφισβητείς τις γνώσεις και τι ικανόητες της Καϊλή, να σου θυμίσουμε κάπου εδώ πως στο παρελθόν έχει ανακηρυχθεί η καλύτερη ευροβουλευτής. Ναι; Ναι.

https://twitter.com/EvaKaili?ref_src=twsrc%5Etfw

Η Εύα Καϊλή είπε σχετικά:

«Ο Αλίεφ, διεξάγει έναν ανίερο πόλεμο εναντίον των Αρμενίων στο Ναγκόρνο – Καραμπάχ καταπατώντας τη συμφωνία κατάπαυσης πυρός του 1994, και αψηφώντας τις εκκλήσεις της διεθνούς κοινότητας για διάλογο.

Η ΕΕ πρέπει να δείξει με αποφασιστικό τρόπο ότι τέτοιες κατάφωρες πολεμικές επιθέσεις στη γειτονιά μας, δεν μπορεί να γίνονται ανεκτές χωρίς έμπρακτες συνέπειες.»

Αυτά άκουσε ο Serj, ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες κάνει σαφές πως η κατάσταση αυτή τον ανησυχεί και τον προβληματίζει. Σε περίπτωση που δεν το ήξερες, να σε ενημερώσουμε πως οι System of a Down είναι ο Αρμένιοι, συμπεριλαμβανομένου και του Tankian, ο οποίος με post του ευχαρίστησε την Καϊλή για το αίτημα-κίνησή της στην Ευρωβουλή.

Thank you MEP Kaili. What is the Europeans Union waiting for ? Turkish drilling ships accompanied by its military try to…

Δημοσιεύτηκε από Serj Tankian στις Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020

Ίντερνετ + Αρμενία + 2020 σουρεαλισμός = η πιο κουλή φιλία στην ιστορία της φιλίας.