Ένα κορίτσι που κάνει χούλα χουπ εμφανίστηκε σε τοίχο του Nottingham με ξεκάθαρα δείγματα πως πρόκειται για ακόμα ένα δώρο του Bansky στο αστικό τοπίο. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν κάτοικοι της περιοχής από την πρώτη κιόλας ματιά. Στο μεταξύ, λίγο αργότερα το έργο κατέληξε να βανδαλίζεται. Η θεωρία θέλει τον καλλιτέχνη να επέλεξε τη συγκεκριμένη περιοχή, γιατί πρόκειται απ0ό ελείνες με τον υψηλότερο αριθμό κρουσμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο. 
Ο ίδιος δεν άργησε να δηλώσει πως όντως, το έργο με το κορίτσι που κάνει χούλα χουπ χρησιμοποιώντας ένα λάστιχο ποδήλατο, είναι δικό του. Το έργο δημιουργήθηκε έξω από ένα beauty salon της πόλης και φτιάχτηκε δίπλα από ένα ποδήλατο από το οποίο έλειπε η πίσω ρόδα. 

Με post του στο Instagram ο καλλιτέχνης επιβεβαίωσε πως είναι δικό του, απλά γράφοντας πως λίγο-πολύ η αξία του beauty salon μόλις άγγιξε τα «μερικά εκατομμύρια». Στο μεταξύ, αμέσως μετά αυτή την επιβεβαίωση, κάτοικοι άρχισαν να επισκέπτονται το έργο και να φωτογραφίζονται μπροστά σε αυτό. 

Ένας καταστηματάρχης της περιοχής, ο Alex Mitchell, δήλωσε στο BBC πως είχε την ευκαιρία να δει το έργο στη στιγμή ακριβώς της δημιουργίας του. Σύμφωνα με όσα περιέγραψε, ένα βανάκι με μαύρα παράθυρα σταμάτησε στο σημείο το απόγευμα της Τρίτης. Ο καταστηματάρχης κατάφερε να δει μόνο έναν οδηγό, που προσποιήθηκε πως έπαθε βλάβη, καταλήγοντας να μένει δύο ώρες στο σημείο. Τη στιγμή ακριβώς που σκέφτηκε να καλέσει την αστυνομία, ο οδηγός μπήκε στο κατάστημά του για να αγοράσει δυο χυμούς. Όταν έφυγε με το βαν του, στον τοίχο είχε μείνει κολλημένο ένα χοντρό χαρτόνι. Ο Mitchell τον ρώτησε ποιος είναι ο καλλιτέχνης και ο άντρας απλά του έκλεισε το μάτι.