Υπάρχουν κάποιες στιγμές που σου έρχεται μια ιδέα στο μυαλό και νομίζεις ότι σκέφτηκες ένα θέμα που μπορεί να ρίξει το ελληνικό ίντερνετ ενώ είναι πολύ πιθανό να διαβαστεί και στα Βαλκάνια. Ανοίγεις το Dashboard, αναπτύσσεις την ιδέα σου, την ποστάρεις και μπουμ! Πάει άκλαφτο! Το διάβασες εσύ, και άλλοι 10. Οι 3 που σε διαβάζουν πιστά, 3 κατά λάθος και η οικογένεια σου. Κάνεις refresh και λες δεν μπορεί να ανέβει σε λίγο. ΤΊΠΟΤΑ. Κάτω. Στον πάτο ρε. 

Επειδή αυτό δεν είναι ωραίο συναίσθημα, αποφασίσαμε να εγκαινιάσουμε μια νεά στήλη, “Τα Άπατα“, και να σας παρουσιάζουμε τα πιο άπατα θέματα της εβδομάδας και να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τι πήγε λάθος και μας γυρίσατε έτσι την πλάτη! 

Βάνα Κράβαρη. “Πόσο έτοιμοι νιώθετε για Chalamet και DiCaprio σε κωμωδία στο Nteflix;”

Η Βάνα μας έγραψε για τον Τιμοτέ Σαλαμέ, έναν σπουδαίο νεαρό ηθοποιό που μάλλον μόνο στην ίδια αρέσει καθώς το άρθρο δεν το διάβασε ούτε η μαμά του Τιμοτέ. Κάνε κι εσύ κυρά μου ένα κλικ. Πόσες φορές θα δεις άρθρο για την ψωνάρα τον γιο σου; Βέβαια και ο ίδιος ο Τιμοτέ ενα repost δεν έκανε αλλά τα κρατάμε εμείς αυτά Τιμόθεε. Θα μας ζητήσεις να σου κάνουμε κάνα κονέ για κάνα κάστινγκ, δεν θα μας ζητήσεις; Θα σου δείξουμε εμείς! Θα δεις τι θα πάθεις!

Ζωή Δημητρίου. “Ναι, δεν είσαι ο μόνος που νιώθει πιο φοβισμένος μετά από 7 μήνες πανδημίας”

Η Ζωή μας ήθελε να δείξει το καλό της και ανθρώπινο της πρόσωπο και θέλησε να μοιραστεί με το κοινό μια έρευνα για τις επιπτώσεις της πανδημίας στην ζωή μας. Λίγο που είμαστε αρκετά φορτισμένοι με το θέμα πανδημία, λίγο που το ζούμε κιόλας, η έρευνα δεν διαβάστηκε ούτε από την επιστημονική ομάδα που την έκανε. Δεν πειράζει Ζωή μας. Σημασία έχει που είσαι ακόμα άνθρωπος και προσπαθείς να βοηθήσεις. Ίσως αγιοποιηθείς μετά θάνατον. Ποιος ξέρει.

Παναγιώτης Μαρκεζίνης. “Η Έφη Σαρρή μαγεύεται από τον ξανθό, τον ηγετικό Τραμπ και πάει για πρώτη κυρία

Να σας πω κάτι. Μου φάνηκε αστείο. Να φταίει που μεγάλωσα επαρχία και έβλεπα όλη μέρα τηλεόραση τα χρόνια που έπαιζε η κυρία Έφη σε όλα τα μεσημεριανάδικα; Δεν ξέρω, μπορεί. Αλλά κι εσείς ρε αχάριστοι δεν μπορούσατε να κάνετε το κλικ έστω για να μην γίνω ρόμπα; Αλλά έτσι είναι όταν είσαι ψηλά όλοι είναι δίπλα σου, όταν έρχονται τα σκούρα κοιτάνε όλοι την παρτάρα του.  Τόσο μαεστρικά πάντρεψα τη σόουμπιζ με την πολιτική και με γράψατε κανονικότατα.