Γενικά, το γεγονός ότι περιμένουμε νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Timothée Chalamet είναι από μόνο του ένα νέο που μας αναγκάζει να χαμογελάσουμε ηδονικά θέλοντας ή μη. Το αγόρι αυτό έχει αναδειχθεί σε crush, ανεξαρτήτως ηλικίας. Δεν πάει να είναι 24 χρονών μόλις; Τον θέλουμε μαζί με τα ροδάκινά του και στην τελική, πολλές από εμάς τον προτιμάμε και από τον Armie Hammer που γενικά σαν τύπος σε κάνει να αναρωτιέσαι ποιες είναι οι πιθανότητες να γεννηθεί κάποιος με αυτό το πρόσωπο και αυτό το ύψος.

O Timothée έρχεται με νέα ταινία και δεν είναι εκείνος το μόνο crush σου που περιλαμβάνεται στο cast. Ο Adam McKay στη νέα του ταινία αποφάσισε να συμπεριλάβει ονόματα όπως: Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio, Cate Blanchett, Jonah Hill, Himesh Patel, Ariana Grande, Kid Cudi, Matthew Perry και Tomer Sisley. Ναι, και τα girl crushes σου είναι στο παιχνίδι.

https://t.co/GIBAwxGJvu

Στο “Don’t Look Up” ο δημιουργός του “Vice και του “Big Short”, αποφάσισε να δώσει ρόλους αστρονόμων στους δυο βασικούς πρωταγωνιστές του, τη Jennifer Lawrence και τον Leonardo DiCaprio. Οι δυο επιστήμονες ανακαλύπτουν πως ένας τεράστιος αστεροειδής κατευθύνεται προς τη γη και το μόνο σίγουρο είναι πως θα καταστρέψει τη γη. Οι δυο τους ξεκινούν μια περιοδεία σε όλη τη χώρα για να προειδοποιήσουν τον πληθυσμό πως ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ. Το θέμα είναι πως εκείνοι μάλλον δε δίνουν δεκάρα.

Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα, και το πιθανότερο είναι πως θα φτάσει στις οθόνες μας μέσα στο 2021. Ο McKay προς το παρόν έχει δηλώσει κάτι παραπάνω από περήφανος που θα φτιάξει μια ταινία με τη Τζένιφερ Λόρενς, την οποία και θεωρεί «δυναμίτη υποκριτικής». Στο μεταξύ εμείς, που τεράστια αγάπη τρέφουμε για τη Λόρενς, Chalamet, Kid Cudi και DiCaprio ανυπομονούμε να δούμε στην ταινία. Πάντως, σε επίπεδο ταινίας, «σκληρή σάτιρα» έχει υποσχεθεί. Σάτιρα, Chalamet και Netflix. Τέλος.