Η γνωστή τραγουδίστρια ‘Εφη Σαρρή, δήλωσε πως θα ήθελε να πάει στις ΗΠΑ να διεκδικήσει τον Ντόναλντ Τράμπ από την άσχημη Μελάνια. Πιο συγκεκριμένα η Έφη είπε στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” 

«Ήθελα να πάω στην Αμερική να γνωρίσω αυτόν τον άνθρωπο, τον ηγέτη, τον ξανθό. Με έχει μαγέψει ο Τράμπ, είναι πολύ ηγετικός. Έχει ξεπεράσει και εμένα. Δε ξέρω αν τα κάνει αλήθεια ή ψέματα. Με έχει μπερδέψει. Πραγματικά ήθελα να πάω να τον γνωρίσω και να τον διεκδικήσω από αυτή την άσχημη Μελάνια αλλά τώρα αρρώστησε και αυτός, μου έπεσαν τα φτερά μου»

Η κα. Σαρρή, μετά την εμπλοκή της στην ελληνική πολιτική σκηνή και μετά από κάποια δικαστήρια με τον Λάκη Λαζόπουλο, αποφάσισε να ασχοληθεί “έμμεσα”, με την πολιτική σκηνή της Αμερικής. Μάλλον η Μελάνια δεν είναι αρκετά ικανή για τη θέση της. Χρειάζεται κάποιο πρόσωπο με πολιτική εμπειρία. Δεν είναι δα και τόσο εύκολο να είσαι η πρώτη κυρία των ΗΠΑ. Καλή επιτυχία Έφη. Συμβουλευτικά, μην του τραγουδήσεις το Αφρικανέ, Αφρικανέ. Βασικά ας μην του τραγουδήσεις καθόλου!