Ένα ταξίδι με το αυτοκίνητο ή, απλώς ακόμα και μια διαδρομή ρουτίνας στην πόλη, προϋποθέτουν κάτι το οποίο πολλές φορές κακώς παραβλέπουμε: την άριστη κατάσταση των ελαστικών μας. Αυτή εγγυάται σε μεγάλο ποσοστό την ασφάλεια των μετακινήσεών μας. Πλέον μπορούμε, όπου και αν βρισκόμαστε, να είμαστε σίγουροι ότι τα ελαστικά μας είναι στην κατάσταση που πρέπει. Ευτυχώς έχει φροντίσει γι’ αυτό η Michelin, μια εταιρεία που δραστηριοποιείται αδιάλειπτα στη χώρα μας από το 1957 και εξής και ήδη από το 2018 υλοποιεί μια καινοτόμα πρωτοβουλία, το δίκτυο ViaLider το οποίο έχει ως στόχο να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες άριστης ποιότητας τόσο στο ευρύ καταναλωτικό κοινό όσο και στους επαγγελματίες. Στα σημεία πώλησης μπορούμε να βρούμε ελαστικά Michelin άριστης ποιότητας (για να βρεις ποιο σου ταιριάζει, κάνε κλικ εδώ)

Τι είναι το δίκτυο ViaLider

To ViaLider είναι ένα δίκτυο αξιόπιστων καταστημάτων που μετρά ήδη 33 σημεία εξυπηρέτησης σε όλη τη χώρα. Οι συνεργάτες του ViaLider είναι εξειδικευμένοι επαγγελματίες έτοιμοι να ανταποκριθούν άμεσα στις ανάγκες κάθε οδηγού, σε σύντομο χρονικό διάστημα, μέσα σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον. Η Michelin προσφέρει πλήρη υποστήριξη στα σημεία εξυπηρέτησης του ViaLider, με συμβουλευτικές υπηρεσίες και εκπαίδευση πάνω στις νεότερες τεχνικές πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών, με σκοπό να ενισχύσει την προστιθέμενη αξία που απολαμβάνουν οι καταναλωτές. Επιπλέον, όλοι οι συνεργάτες είναι πιστοποιημένοι απο τη Michelin ως προς την τήρηση των αυστηρών ποιοτικών προτύπων με βάση τα οποία θεωρεί ο όμιλος Michelin ότι πρέπει να λειτουργεί ένα σημείο πώλησης ελαστικών.

Ποια προϊόντα και υπηρεσίες θα βρούμε σε ένα κατάστημα του δικτύου ViaLider;

Στους συνεργάτες του δικτύου θα βρούμε ποιοτικά προϊόντα από όλες τις γκάμες, ενώ θα απολαύσουμε εξαιρετικές υπηρεσίες, όπως τοποθέτηση, ζυγοστάθμιση, ευθυγράμμιση κ.ά.. Παράλληλα, έχουμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε με κάθε λεπτομέρεια για την κατάσταση του οχήματός μας και να λάβουμε πλήρη αναφορά για όλες τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν. Άλλωστε, οι ειδικοί του δικτύου διαθέτουν μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία. Κάπως έτσι, είμαστε σίγουροι ότι το όχημά μας βρίσκεται στα καλύτερα χέρια.

Γιατί να επισκεφθούμε ένα κατάστημα του δικτύου ViaLider

Διότι κάθε σημείο του δικτύου ViaLider διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και η επίσκεψή μας εκεί μετατρέπεται σε εμπειρία. Έχουμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε και να πάρουμε συμβουλές από ειδικούς οι οποίοι μοιράζονται κοινές αξίες: κορυφαία εξυπηρέτηση των πελατών, επαγγελματισμό, ποιοτικές υπηρεσίες και απόλυτη διαφάνεια.

 

Βραβεύσεις και διακρίσεις

Και αν τα παραπάνω δεν είναι αρκετά να πείσουν τους πιο απαιτητικούς, τότε ήρθε η ώρα να αναφέρουμε τις βραβεύσεις και τις διακρίσεις που έχει συγκεντρώσει έως τώρα το δίκτυο ViaLider. Όλα τα σημεία εξυπηρέτησης του ViaLider έχουν πιστοποιηθεί για την ποιότητα των υπηρεσιών και των διαδικασιών τους από τον ανεξάρτητο διεθνή φορέα TÜV AUSTRIA, καθώς πληρούν απόλυτα τα αυστηρά κριτήρια ποιότητας του Ομίλου Michelin. Επίσης, το δίκτυο τιμήθηκε το 2019 με το Responsible Business Award στην κατηγορία «Αριστεία στην B2B συνεργασία», καθώς ενθάρρυνε τη συνεργασία μεταξύ μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Μέσω του ViaLider οι κορυφαίοι μεταπωλητές ελαστικών σε όλη τη χώρα, έρχονται κοντά, δημιουργώντας μία ομάδα που προσφέρει λύσεις πραγματικής αξίας σε ιδιώτες και επαγγελματίες. Με τις παραπάνω διακρίσεις, είσαι βέβαιος ότι το δίκτυο ενισχύει διαρκώς την αξιοπιστία του.