Δικηγόρος του ευρωβουλευτή, Γιάννη Λαγού, στη δίκη της Χυσής Αυγής, είναι ο Κωνσταντίνος Πλέυρης. ο οποίος φτάνοντας στο Εφετείο της Αθήνας δήλωσε: “Ερχόμενος ένιωσα σαν να είμαι σε δικαστήριο της Γαλλικής Επανάστασης και ανησυχώ και για την ακεραιότητά μου. Ξεκινώ λέγοντας ότι η Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου ορίζει ότι ο κατηγορούμενος τεκμαίρεται αθώος μέχρι να καταδικαστεί”. Μια καλή πρώτη γνωριμία για όποιον δεν ξέρει ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Πλεύρης. Ο κ. Πλεύρης ζήτησε την εξαίρεση των μελών του δικαστηρίου (τακτικών και αναπληρωματικών μελών του) πλην της εισαγγελέως της έδρας, καθώς όπως είπε “υπάρχουν υπόνοιες επηρεασμού του δικαστηρίου από όλα τα κόμματα και τα ΜΜΕ ακόμη και από την πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων”.
Γιος του Κωνσταντίνου Πλεύρη είναι ο Θάνος. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο οποιός με ένα tweet του βάζει φωτιά στα οικογενειακά τραπέζια της Κυριακής.

https://twitter.com/thanosplevris/status/1315586335219027968?ref_src=twsrc%5Etfw

Θα μπορούσε να γίνει επεισόδιο στις Οικογνειακές ιστορίες. Όπως και να έχει όμως ελπίζουμε η οικογένεια να βρει και πάλι την ηρεμία της. Κωνσταντίνε, Θάνο, το αίμα νερό δε γίνεται!