Είπε κανείς 24ώρο μαραθώνιο ταινιών τρόμου; Που μπορώ να κάνω αίτηση; Το Cabletv.com σε συνεργασία με το HighSpeedInternet.com αναζητά τολμηρό κι ατρόμητο τηλεθεατή για να περάσει μια μέρα βλέποντας εκείνες τις ταινίες που κάνουν τις φίλες σου να ουρλιάζουν σε κατάμεστο σινεμά. Αν έχουν “ματώσει” τα μάτια σου βλέποντας θρίλερ στο Netflix αυτή  μπορεί να είναι η δουλειά των ονείρων σου.  

Η 31η Οκτωβρίου πλησιάζει και το «trick or treat» του Halloween, μια ευκαιρία να βγάλουμε τις προστατευτικές μάσκες και να φορέσουμε τις μάσκες των τρομακτικών στολών (ή και όχι επειδή δεν ζούμε στο Σινσινάτι αλλά στην Κυψέλη).  Δυο αμερικανικές εταιρίες οργανώνουν μια βραδιά που αρμόζει στην εποχή της κοινωνικής αποστασιοποίησης. Ένας τυχερός θα αράξει σπίτι του μια μέρα και επί  24 ώρες θα καταναλώσει όσο περισσότερο σπλάτερ και τρόμο μπορεί. Σε μια πλατφόρμα της επιλογής του. Αν αυτό δεν ακούγεται εφιαλτικό σενάριο τότε ετοιμάσου για τσιρότα στα μάτια και άπειρη κατανάλωση καφεΐνης.

2. Θα τουιτάρεις όλη την εμπειρία και θα βαθμολογείς τις ταινίες. 

3. Θα έχεις μια δωροεπιταγή 50 δολαρίων από τα Starbucks και 1000 δολάρια. Θα αφιερώσεις 1440 λεπτά για περίπου 12-15 ταινίες. Δεν το λες και τρομακτικό.

Τα κακά νέα

Πρέπει να είσαι άνω των 18 και κάτοικος των Ηνωμένων Πολιτειών ή να έχεις άδεια παραμονής στις Ηνωμένες Πολιτείες. Θα συνοδεύεις την αίτηση με ένα σύντομο βιογραφικό που θα πείσει τα πιθανά αφεντικά σου για την εμμονή σου και το πάθος σου με τον τρόμο.