Αυτή τη χρονιά τη λες και μια τεράστια πατητή στον σουρεαλισμό. Και αν δεν σου αρκεί μια πανδημία ή το γεγονός ότι ο Αλέξης Γεωργούλης αγχώθηκε μη τυχόν και φρικάρουμε ότι θα παρατήσει την πολιτική, πάρε και μια απόλυτα σουρεάλ κόντρα να έχεις. Πρακτικά, Σάκης Ρουβάς και Παύλος Πολάκης κάνουν έναν έμμεσο διάλογο κατηγοριών και εξώδικών, στην πλατφόρμα που για μερικούς αποτελεί πλέον έναν εύκολο τρόπο να ζήσεις στιγμές τηλεοπτικών παραθύρων και καβγάδων από την άνεση και τη ζεστασιά του καναπέ σου.

Ο Παύλος Πολάκης από το βήμα της Βουλής, καθώς μιλούσε για καλλιτέχνες που κατά καιρούς έχουν στηρίξει τη Χρυσή Αυγή, συμπεριέλαβε και τον Σάκη Ρουβά σε αυτή τη γλυκιά λίστα. Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Ήθελα να ήξερα πού θα κρυφτεί ο Σάκης ο Ρουβάς, που έλεγε: δεν με τρόμαξε καθόλου η Χρυσή Αυγή» είπε ο κ. Πολάκης.

Αλλά δε σταμάτησε εκεί. Είχε και άλλα ονόματα να αναφέρει:

«Πού θα κρυφτεί ο Νότης Σφακιανάκης, που έλεγε ότι “εγώ ψήφισα τη Χρυσή Αυγή”; Πού θα κρυφτεί ο Πέτρος Γαϊτάνος, που έλεγε “μου αρέσει ο τσαμπουκάς της Χρυσής Αυγής”; Πού θα κρυφτεί εκείνη η Σαμπρίνα, που έλεγε “υποστηρίζω τον Νότη και τον Στιβ Γιατζόγλου που παρακολούθησαν εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής”; Πού θα κρυφτεί ο Βέρτης, που έλεγε ότι “από τα εκατό που θα πει η Χρυσή Αυγή τα δέκα είναι καλά”; Ή ο Πλούταρχος, που έλεγε τα σλογκανάκια “ακραία δεξιά, ακραία αριστερά, τα λένε για να φοβίσουν τον κόσμο και να μην πάει στη Χρυσή Αυγή”.

Ο Ρουβάς στο μεταξύ έγινε κάτι παραπάνω από έξαλλος και έστειλε εξώδικο στον πρώην βουλευτή. Του ζητά να ανακαλέσει και τον κατηγορεί για τσουβάλιασμα με αήθη τρόπο. Ξεκαθάρισε ο τραγουδιστής κάποια πράγματα για τη εν λόγω δήλωση, είπε ότι δήλωσε πως δε φοβάται, γιατί δεν είναι ο φόβος η λύση σε τέτοιες καταστάσεις τέλος πάντων, ενώ τελείωσε και με ένα «Περιττό να λεχθεί ότι σε κάθε άλλη περίπτωση θα προβώ στην άσκηση κάθε δικαιώματός μου για την προάσπιση της τιμής και της υπόληψής μου, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.» Ετοιμοπόλεμος ο Σάκης.

Αλλά για τον Πολάκη μιλάμε παιδιά. Όχι απλά δεν ανακάλεσε, αλλά απάντησε και με άλλο στάτους στην εξαλλοσύνη του Σάκη, υπονοώντας στο τέλος πως το “ποπ άιντολ” όπως τον χαρακτηρίζει, ετοιμάζει υποψηφιότητα με τη ΝΔ. 

Δημοσιεύτηκε από Παύλος Πολάκης / Pavlos Polakis στις Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2020

Στο μεταξύ, τώρα εμείς περιμένουμε επόμενη απάντηση Ρουβά, έχουμε βάλει τα ποπ κορν στο μπολάκι και αφού δε μπορούμε να τον αποφύγουμε τον σουρεαλισμό, θα τον απολαύσουμε.