Ένας σωστός πολιτικός αφουγκράζεται τις ανησυχίες του λαού. Όπου σωστός πολιτικός, ο Αλέξης Γεωργούλης και όπου λαός εσύ κι εμείς. Εμείς κι εσύ.

Ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή «Μικροσκόπιο» για διάφορα σημαντικά ζητήματα. Ξέρεις, για τη νέα του εκπομπή, Joker και για τον διπλό του ρόλο ως τηλεοπτικό πρόσωπο αλλά και ευρωβουλευτή. Ευτυχώς, πάνω σε αυτό ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει λόγος πανικού. Όχι δε θα σταματήσει να εκπροσωπεί την Ελλάδα εκεί στα Ευρωκοινοβούλια επειδή η τηλεόραση δεν αντιστάθηκε στη γοητεία του. Όχι. Θα συνεχίσει να δίνει τον πιο χαρισματικό εαυτό του στην πολιτική. Δόξα τον Πανάγαθο.

Ο ίδιος κατέληξε πως ο κόσμος τον αγαπάει και για αυτό τον ψήφισε. Στο μεταξύ αυτό το είπε και η μαμά του. Δεν είναι εκεί το θέμα. Το θέμα είναι πως δεν σκοπεύει να προδώσει αυτή την αγάπη. Μάλιστα θα την ανταποδώσει.

«Είμαι ηθοποιός που νιώθω υποχρέωση να υπερασπιστώ όπως μπορώ τα δικαιώματα μιας κοινωνίας. Η μητέρα μου μού είπε ότι βγήκα στις Ευρωεκλογές επειδή ο κόσμος με αγαπάει. Και να ανταποδώσω την αγάπη που πήρα.»

Ο Αλέξης, όπως ήδη θα γνωρίζεις ως γνήσιος φαν, παρουσιάζει το “Joker”, ένα τηλεπαιχνίδι του OPEN. Όπως είναι λογικό, πολλοί ανησυχήσαμε πως αυτή του η υποχρέωση θα βάλει στον πάτο της ατζέντας του τον πολιτικό του ρόλο. Πάλι καλά κάναμε λάθος.

«Δεν πηγαίνει πίσω το έργο μου σαν ευρωβουλευτής, επειδή συνεχίζω να δουλεύω σαν ηθοποιός. Αν κάποιος με κατηγορεί γιατί κάνεις και αυτό, είναι σαν να κατηγορείς και έναν άλλον ευρωβουλευτή γιατί έχει παιδιά που του απασχολούν χρόνο. Εγώ δεν έχω παιδιά, έχω ελεύθερο χρόνο, μπορώ να τον ξοδεύω όπου μου αρέσει.»

Τι γλυκιά ανακούφιση.