Τι να μας πουν οι φωτισμοί της Ακρόπολης αν δούμε τη Ζωζώ με τις τουαλέτες της σε βραδινό σόου; Νιώθετε κι εσείς μια βαρεμάρα και μια νύστα παρακολουθώντας ριάλιτι; Βαρεθήκατε το Netflix ή έχετε ήδη παρακολουθήσει όλο το περιεχόμενο του επειδή Covid-19; Η Ζωζω με τις ετόλ και τα νάζια της ίσως δώσει λίγο γκλαμούρ στα σόου του Νίκου Κοκλώνη.

Στους Στύλους του Ολυμπίου Διός βγαίνει και αθλείται το ίνδαλμα που ακούει στο όνομα Ζωζώ Σαπουντζάκη κι εκεί την ακολουθούν οι θαυμαστές της παρακαλώντας για ένα αυτόγραφο. Την συγκίνησε η αγάπη του κόσμου, η άσβεστη αυτή λατρεία του κοινού της που δεν ξεχνά τις πραγματικές ντίβες της χώρας όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Η  γυναίκα θρύλος που έκανε τον Ωνάση να παρακαλά για ένα χειροφίλημα και γοήτευσε τον Νιάρχο ετοιμάζεται να κάνει χαμό στο σόου που ετοιμάζει ο τηλεοπτικός παραγωγός Νίκος Κοκλώνης.

Αν κάποια ξέρει από σόου και μπορεί να κοιτάει τις νεώτερες της με ύφος “γατάκια” είναι το αξεπέραστο σύμβολο της θηλυκότητας Ζωζώ. Η Θεσσαλονικιά μπριόζα σταρ, με πατέρα Κωνσταντινουπολίτη και μητέρα Σμυρνιά,  έχει γίνει περιτύλιγμα σε σοκολατάκια επειδή η γλύκα της ήταν πουληστερή. Ρίγη ανατριχίλας νιώθουμε στην εικόνα της Ζωζώς να τραγουδάει  τον ύμνο “Έχω μεγάλη ζήτηση και γίνεται συζήτηση…κι αν έχεις ειδικότητα την αποκλειστικότητα δεν δέχεται η καρδιά μου”.

Αυτή μας ξεβλάχεψε όταν πήρε το μικρόφωνο και κατέβηκε στον κόσμο να τραγουδήσει μαζί του. Όταν ανέβηκε στα τραπέζια και σκανδάλιζε τους θεατές με τις αξεπέραστες καμπύλες της. Ξόδευε όλο το μισθό της σε πανάκριβες τουαλέτες για να ικανοποιεί τις απαιτήσεις του κοινού της. Το επιθυμητή ως ορισμός σε λεξικό θα έπρεπε να έχει το πρόσωπό της.

Σώθηκε το 2020. Απόλυτο respect  στη γυναίκα ίνδαλμα.