Ο πασίγνωστος διαδικτυακός ποιητής Δημήτρης Δεγαμινιώτης, έχει γράψει στίχους για τον έρωτα που θα έκαναν τον Ελύτη να πάρει το μονόγραμμα και να κάνει προσάναμμα για το τζάκι. Ο άνθρωπος που έχει 363 χιλιάδες ακόλουθους στο instagram, τα είχε και λίγο με τη Χριστίνα Κολέτσα, έχει άπειρες φορές κάνει viral διάφορα στιχάκια του. Ας προσπαθήσουμε με την ερασιτεχνική ματιά μας να αναλύσουμε το έργο του Δημήτρη. 

 

Εδώ ο καλλιτέχνης μας δείχνει ότι είναι παιδί της νύχτας, παιδί χαμένο. Έτσι δεν είναι όμως οι πετυχημένοι ποιητές; Λίγο σκοτεινοί, λίγο ” ζω έξω από καλούπια”. Πως να γράψεις κάτι τέτοιο αν κοιμάσαι στις 11 και ξυπνάς στις 8;

Τι θέλεις τώρα ρε μανίτσα μου; Δε μιλάει πολύ ο Δημήτρης. Άκου γιατί. Θα κάνει καλοκαίρι σχεσάτος ο Δημήτρης; Κόφτου το γράψιμο καλύτερο. 28 βαθμοί και άνω ο Δημήτρης είναι ελεύθερος, 27 και κάτω κάνει μια σχεσούλα χωρίς πολύ μπλα μπλα όμως.

Εδώ παίζουν δυο ενδεχόμενα. Είτε μέσα στη ζάλη του καλλιτεχνικού οίστρου ο Δημήτρης ξεκίνησε να γράφει κάτι και μετά σκέφτηκε κάτι άλλο γιατί αντικειμενικά δεν συνδέονται αυτές οι δυο φράσεις, είτε, όπως είπαμε και από πάνω, όταν το έγραφε ήταν καλοκαιράκι, ήπιε ένα βράδυ, βρήκε ταίρι για τη νύχτα αλλά το ταίρι δεν ήξερε τον κανόνα του Δημήτρη για τα καλοκαίρια. 

Αρκετά πιθανό να πρόκειται για διπολική διαταραχή. Καλό θα ήταν αν ο/η σύντροφος μας, μας βρίζει, μετά μας αγκαλιάζει και μετά μας βρίζει ξανά, να συμβουλευτούμε κάποιον ειδικό.

Και για το σεξ το ίδιο ισχύει. Επίσης παρατηρούμε μεγάλη οικειότητα του Δημήτρη με τον συνομιλητή του καθώς τον αποκαλεί μωρό μου. 

Φτου φτου φτου. Κακόχρονοναχεις γρουσούζη. Κουνήσου απ’ τη θέση σου.

Προσωπικά μόνο το μεταπτυχιακό. Όλα τα άλλα, κουτσά στραβά τα πήρα. Το μεταπτυχιακό ομολογώ το παράτησα.

Δεν ξέρω ρε συ Δημητράκη. Πες μου που, πότε, γιατί. Πες κάτι να ξέρω πάνω κάτω τι μου ζητάς. Δώσε μου κάποια στοιχεία, κάτι!

ΚΑΝΤΑΡΙΑ ΠΟΙΗΣΗΣ. Τσάμπιονς Λίγκ. Ό,τι κατάλαβε, όποιος κατάλαβε, αν κατάλαβε. Όποιο σενάριο κι αν πάρουμε η απάντηση είναι η ίδια. Κατάλαβες; Και; Δεν κατάλαβες; Και; Είναι όλα ανούσια. Γλέντα τη ζωή. όλοι δυο μέτρα παίρνουν γη!