Το μελαγχολικό και –τολμούμε να πούμε- εθιστικό τραγούδι της Billie Eilish για το No Time To Die απέκτησε βίντεο. Ο σκηνοθέτης, Daniel Kleinman, που από το 1995 κρύβεται πίσω από τους τίτλους των Bond ταινιών, αποφάσισε πως ιδανικά η Billie Eilish σε αυτό το βίντεο κλιπ έπρεπε απλά να αγκαλιάζει ένα μικρόφωνο και να ερμηνεύει το ομότιτλο τραγούδι με τον πιο minimal τρόπο και στην πιο ασπρόμαυρη δυνατή έκδοση.

Στο βίντεο, όσο η Eilish ερμηνεύει την παραίτησή της από έναν έρωτα που δεν αξίζει πια τα δάκρυά της, γιατί απλά δεν έχει χρόνο να πεθάνει, αυτοκίνητα εκτροχιάζονται, πλοία ανατινάζονται, μηχανές αψηφούν κάθε νόμο της φυσικής και ο Bond έχει τρυφερές στιγμές με femme-fatales που ενίοτε δακρύζουν.

Η Eilish έγραψε το κομμάτι σε συνεργασία με τον καλλιτεχνικό της σύζυγο και μεγάλο της αδερφό, Finneas. Η ίδια είχε δηλώσει παλιότερα πως το να προσφέρει η ίδια το theme song της επόμενης 007 ταινίας ήταν κάτι που με τον αδερφό της θεωρούσαν σχεδόν τρελό. Κι όμως η ευκαιρία ήρθε στη ζωή της και σήμερα έχουμε να λέμε πως η φωνή της πιο ιδιαίτερης φιγούρας της σημερινής ποπ σκηνής θα συνοδεύει τις κινήσεις του πιο γνωστού κοστουμιού του κινηματογράφου.