Ας είμαστε ειλικρινείς. Κανείς δε μπορεί να παντρέψει τη μποέμ αισθητική με το glam με την άνεση της Florence Welch. Αυτό είναι κάτι που δεν ξέφυγε από την αντίληψη του creative director του Gucci, Alessandro Michele. Κάπως έτσι, η αίσθηση μαγείας που δίνει στη δουλειά του, κούμπωσε τέλεια με όλα όσα χρειάζεται μια frontwoman των Florence + the Machine.

Η αλήθεια είναι πως πολλές από τις red carpet εμφανίσεις της που δυσκολευόμαστε να ξεχάσουμε οφείλονται στη δημιουργικότητα του Ιταλού σχεδιαστή. Σε τηλεφωνική συνέντευξή της στο PAPER, η καλλιτέχνιδα δήλωσε πως αυτό που ενώνει εκείνη και τον Michele είναι κάτι σχεδόν μαγικό, αφού εμπνέουν ο ένας τον άλλο και οι αισθητικές τους συντονίζονται απόλυτα.

Στο μεταξύ, η συνεργασία τους δε μένει μόνο σε επίπεδο κόκκινου χαλιού και επιλογής της επόμενης εμφάνισης που κάνει όλους εμάς τους λάτρεις της αισθητικής της να τσιρίζουμε. Αυτό το μαγικό, μποέμ πάντρεμα οδήγησε εκείνη και τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Gucci στην καμπάνια για το άρωμα Gucci Bloom Profumo di Fiori. Ναι, μετά τη συμμετοχή της στις διαφημίσεις της σειράς κοσμημάτων του fashion house.

Τα πορτραίτα και το film της καμπάνιας γυρίστηκαν πριν την έξαρση του κορωνοϊού, στην εξοχή της Ούμπρια. Το αποτέλεσμα είναι ακριβώς αυτό που περιμέναμε. Έχει κάτι από παραμύθι και λίγο από μεσαίωνα. Στην καμπάνια τη Welch συνοδεύουν οι Anjelica Huston, Jodie Turner-Smith και Susie Cave και το πιο dreamy δε γίνεται αποτέλεσμα κατέγραψε στον φακό η Floria Sigismondi.

Στο video, Welch, Huston και Cave χορεύουν σε έναν σουρεαλιστικό κόσμο που ανθίζει και μας κάνουν να πιστεύουμε ότι η μόδα δε θα είναι ποτέ ξανά βαρετή.