Στις 6 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει το Fire Cannot Kill a Dragon του James Hibbert. Στο βιβλίο, ο δημοσιογράφος και συγγραφέας θα περιγράφει άγνωστες σε εμάς τους κοινούς θνητούς ιστορίες και στιγμές από τα γυρίσματα του Game of Thrones, μιας σειράς που είτε μας αρέσει είτε όχι, έγραψε ιστορία. Κι ας τη μουτζούρωσε λίγο στο τέλος.

Σε κάποια σελίδα του βιβλίου περιλαμβάνεται και μια πληροφορία που θέλει τον λογοτέχνη και δημιουργό του κόσμου του Game of Thrones, George R.R. Martin να απογοητεύτηκε φοβερά από μια σκηνή της σειράς. Μην προσπαθείς να μαντέψεις, δε θα πάει το μυαλό σου.

Στον πρωτό κύκλο και το έκτο επεισόδιο της σειράς, με τίτλο “A Golden Crown” είδαμε τον Βασιλιά Ρόμπερτ Μπαράθιον να πηγαίνει για κυνήγι. Όλα καλά θα ήταν μέχρι εδώ, αν ο δημιουργός δεν είχε εκνευριστεί τόσο με τη συγκεκριμένη σκηνή. Σύμφωνα με τις περιγραφές, ο Martin βρήκε γελοίο τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάστηκε το βασιλικό κυνήγι στο επεισόδιο. Εκείνος ήθελε στη σκηνή εκατό παιδιά να συνοδεύουν τον Μπαράθιον. Η παραγωγή πάλι επέλεξε να τον παρουσιάσει να περπατάει απλώς μέσα στο δάσος με τρεις από τους φίλους του να κρατούν δόρυ, με ελπίδα να πετύχουν κανέναν αγριόχοιρο. Με λίγα λόγια, ο δημιουργός ήθελε να φανεί το βασιλικό κυνήγι σαν μια πραγματική γιορτή.

Στο μεταξύ, εμείς ελπίσουμε να μάθουμε αν γκρίνιαξε για τις τελευταίες δυο σεζόν. Αλήθεια τώρα, γίνεται να μην;