Υπάρχουν προφίλ στο instagram που μπαίνουμε και τα τσεκάρουμε μόνο για τα ευφάνταστα hate comments των χρηστών. Μέχρι τώρα είχαμε μαρκάρει accounts γνωστών τράπερ ή καθόλου γνωστών wannabe τράπερ όπου το τίμιο κράξιμο είναι σε υψηλά επίπεδα. Είναι τέτοιο το επίπεδο μάλιστα, που πολλές φορές μαθαίνεις λέξεις που αγνοούσες την ύπαρξη τους. 

Πλέον σε αυτούς τους λογαριασμούς προστέθηκε και η Νίκη Κεραμέως. Η υπουργός παιδείας έκανε ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram ανακοινώσεις σχετικά με τις καταλήψεις. Οι πιτσιρικάδες το είδαν και όπως εύκολα μπορεί να μαντέψει κανείς, έγινε χαμός. Δεν μιλάμε φυσικά για τους χυδαίους που πάντα υπάρχουν και θα υπάρχουν. Αυτοί δεν έχουν ούτε ηλικία ούτε επιχειρήματα. Μιλάμε για νεαρούς μαθητές που αποφάσισαν να απαντήσουν για ποιους λόγους κάνουν καταλήψεις. Τα ρε μαν, ρε μπρο, ρε μπούμερ, οκ κάρεν, είχαν την τιμητική τους αλλά υπήρχαν και υπέρκομψες απαντήσεις από μαθητές που ζητούν απλά να ακουστούν. Επειδή δεν πήγαινε πολύ καλά η φασούλα, το επιτελείο της υπουργού αποφάσισε να βάλει περιορισμό στα σχόλια.. 

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχετικά με τις καταλήψεις σχολικών μονάδων, σημειώνονται τα εξής: ▪ Όλες οι χαμένες ώρες μαθημάτων θα καλυφθούν μέσω διδασκαλίας τις ημέρες σχολικών εορτών, αργιών, Σαββάτων, σχολικών περιπάτων. ▪ Από αύριο, στις σχολικές μονάδες που τελούν υπό κατάληψη ξεκινά υποχρεωτική για όλους σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Με ευθύνη του Διευθυντή του σχολείου, καταρτίζεται από σήμερα το πρόγραμμα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Αναλυτικές οδηγίες για τη λειτουργία της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης έχουν εκδοθεί και αποσταλεί με την έναρξη του σχολικού έτους. Θεμιτή κάθε θέση και άποψη, αλλά ο διάλογος γίνεται με ανοιχτά σχολεία. Δεν μπορεί οποιοσδήποτε να εμποδίζει την πρόσβαση στην εκπαίδευση.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Niki K. Kerameus (@nkerameus) στις