Ένα χρόνο μετά τη συνεργασία της με τον Τσάντγουικ Μπόουζμαν και ένα μήνα μετά τον θάνατό του, η Σιένα Μίλερ αποφάσισε να τον σφηνώσει ακόμα πιο βαθιά στις καρδούλες μας, μοιραζόμενη μια πληροφορία που τον παίρνει από τη σφαίρα του καλού ηθοποιού και τον βάζει σε εκείνη του τύπου που θα έπρεπε να κοπιάρεται και να κλωνοποιείται συστηματικά μέχρι να γίνει αυτός ο πλανήτης κάπως πιο συμπαθητικός.

Η ηθοποιός αποκάλυψε στο Empire πως ο Μπόζγουικ της παραχώρησε μέρος της δικής του αμοιβής προκειμένου η ίδια να καταφέρει να πάρει το χρηματικό ποσό που ήθελε από τη συμμετοχή της στην ταινία 21 Γέφυρες.

«Όλοι αντιλαμβάνονταν την ανισότητα των αμοιβών στο Χόλιγουντ, αλλά ζήτησα ένα ποσό που το στούντιο δεν το έδινε. Και ο Τσάντγουικ κατέληξε να δωρίσει μέρος της αμοιβής του για να μου εξασφαλίσει το ποσό που είχα ζητήσει, κάνοντας σαφές πως εκείνος πρακτικά έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην αμοιβή της.

Στο μεταξύ, ο Μπόουζμαν, εκτός από πρωταγωνιστής, ήταν και παραγωγός της ταινίας. Έτσι ο ίδιος πλησίασε την ηθοποιό για να της προτείνει μια θέση στο καστ. Καθώς για εκείνη, ο μόνος τρόπος να δεχόταν ήταν να έπαιρνε το ποσό που πίστευε ότι άξιζε, ο Τσαντ της είπε «θα πληρωθείς αυτό που σου αξίζει και αυτό που αξίζει. Στις ίδιες δηλώσεις, η Μίλερ ανέφερε πως δε θα μπορούσε να φανταστεί κάποιον άλλο που θα μπορούσε να έχει φερθεί με τόση αξιοπρέπεια και σεβασμό.

Ούτε εμείς Σιένα. Ούτε εμείς.