Όλοι όσοι χρησιμοποιούν τα σόσιαλ μίντια έχουν σίγουρα πάθει δυο πράγματα. Έχουν σίγουρα πέσει θύματα fake news και έχουν δεχτεί αιτήσεις για να παίξουν ένα παιχνίδι. Το παιχνίδι που λάβαμε περισσότερες αιτήσεις και από την εφορία, είναι το Farmville.

Το παιχνίδι που περνούσαμε τις βαρετές ώρες στο γραφείο, που μας κρατούσε συντροφιά τα απογεύματα μετά τη δουλειά, όπως όλα δείχνουν τελειώνει με το τέλος τους 2020. Δεν έφταναν όλα όσα έκανε το 2020, έπρεπε να πάρει μαζί του και το πιο διάσημο παιχνίδι στο διαδίκτυο. Πόσες μαθήματα δεν περάστηκαν σε σχολές γιατί η ώρα εξέτασης συνέπιπτε με την ώρα που έπρεπε να να μαζέψεις τα καρότα; Πόσες σχέσεις δεν ξεκίνησαν καν γιατί την ώρα του ραντεβού έπρεπε να κλαδέψεις τις μηλιές; Πόσοι άνθρωποι άνθρωποι ήρθαν κοντά με τη φύση επειδή ξεκίνησαν το συγκεκριμένο παιχνίδι; Πάνε όλα! Η απόφαση του Facebook να μην υποστηρίζει flash games από το τέλος αυτής της χρονιάς, οδηγεί και τη Zygna στην απόφαση να κλείσει το Farmville.

Να θυμίσουμε ότι το Farmville στο πικ του είχε 30 εκατομμύρια χρήστες ημερησίως. Σε αυτούς τους 30 εκατομμύρια εκκολαπτόμενους αγρότες, η Zygna λέει πως θα φτιαχτεί εφαρμογή για κινητά, το Farmville 3 αλλά τίποτα δεν θα είναι το ίδιο. Δεν θα σε ξαναπάρει η μάνα σου να της στείλεις τρακτέρ ή πατάτες. Δεν θα σε ξαναπάρει η θεία από την Αυστραλία να κλαδέψετε μαζί πορτοκαλιές. Πόσες οικογένειες άραγε θα αντέξουν αυτό το χαστούκι.

Οι παίχτες ενημερώθηκαν ήδη ότι θα μπορούν να πραγματοποιούν αγορές μέχρι τις 17 Νοέμβρη και μέχρι το τέλος του έτους η εφαρμογή θα κλείσει οριστικά. Όσοι ήσασταν μεγαλοτσιφλικάδες, τώρα καταλαβαίνετε τι σημαίνουν οι στίχοι ” Γλέντα τη ζωή, όλοι δυο μέτρα παίρνουν γη” 

Ένα μόνο θα πω. Έχουν στηθεί μπλόκα στα Τέμπη για πολύ λιγότερα.