Κάποια κοπέλα λάμπει στην πρόσφατη φωτογράφισή της για το περιοδικό Make. Η 33χρόνη Ρόουζ Λέσλι, η κοκκινομάλλα του Βορά που έμαθε στον μπάσταρδο Τζον Σνόου, τι σημαίνει σεξ, περιμένει το πρώτο της παιδί. Ο Βασιλιάς του Βορά πετάει σαν τον Ντρόγκο από χαρά.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

ROSE LESLIE ❤️ ????we chat with Rose about her upcoming role in Death on the Nile , her lockdown experience and more. Not many people can pull off a Stella McCartney floor-length silk frock and a fashion shoot when expecting a baby but Rose showed no sign of fatigue on our world exclusive fashion shoot for the latest issue of Make. Photography by @billiescheepersphotography fashion editor @ursula_lake . Rose wears @stellamccartney exclusively throughout. Makeup by @justinejenkins hair by @liztaw . Beautiful graphic design as always by @deep_london ???? #clickthelinkinbio ???? to read the full interview by @hancathrand . #roseleslie #exclusive #interview #scoop #fashionshoot #makemagazine #neweditorial #gameoftheones #worldexclusive

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MAKE magazine (@make_magazineuk) στις

Καλά πήγε η καραντίνα του ζευγαριού στο αρχοντικό (Tudor εποχής) της Ανατολικής Αγγλίας.  Εκείνος είχε αποκαλύψει στην ιταλική Vogue ότι ερωτεύτηκαν στη διάρκεια των γυρισμάτων στην Ισλανδία το 2013. Αρραβωνιάστηκαν πέντε χρόνια μετά και παντρεύτηκαν στη Σκωτία το 2018 με προσκεκλημένους όλη την οικογένεια Σταρκ και την Ντάνι. Είχαν σταματήσει δυο μέρες τα γυρίσματα του Game of Thrones για να γίνει αυτός ο γάμος.

Τον ρώτησαν (η Telegraph) αν του λείπει ο Τζον Σνόου και ο Κιτ Χάρινγκτον μας πετσόκοψε λέγοντας πως δεν έχει ανάγκη η κοινωνία από αυτούς τους ανδρικούς χαρακτήρες. Γιατί ρε Κιτ; “Οι άντρες έχουν προβλήματα συναισθηματικής ευφυίας. Είναι μπλοκαρισμένοι κι αυτό το θέμα τους σχετίζεται με τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, έπαθαν εμπλοκή και έχουν κληρονομικό τραύμα που μεταβιβάστηκε από τον πατέρα στο γιο. Δεν θεωρείται ανδρικό να έχεις συναισθήματα”. 

Ωστόσο δεν είπε όχι στην Marvel (χαζός δεν είναι τελικά) που του πρότεινε να παίξει στην επική υπερπαραγωγή (δεν σε χάλασε) “The Eternals” παρέα με τον Ρίτσαρντ Μάντεν (όλο το σόι μαζεύτηκε) και την Αντζελίνα Τζολί.

Στην εξομολογητική του συνέντευξη, μίλησε για την ανατροφή του και τόνισε πως δεν μεγάλωσε με αυστηρά στερεότυπα ως προς το φύλο. Η μητέρα του είχε μια ουδέτερη προσέγγιση και τον ενθάρρυνε να παίζει με κούκλες.