Για πολλούς από εμάς, η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι η απόλυτη ανακάλυψη που ενδεχομένως θα μπρορούσε να μας έχει χαρίσει το GNTM. Η τύπισσα εκτός του ότι είναι ό,τι πιο ακομπλεξάριστο μας έχει χαρίσει μια τέτοια εκπομπή, λέει και όλα όσα σε σκεφτόμαστε βλέποντας τα επεισόδια, σχεδόν με τρομακτική συνέπεια.

Πέρα από όλα αυτά, έχει κερδίσει και εκείνη τη θέση στην καρδιά μας που κρατάμε μόνο για κάτι τυπάρες που ό,τι και να πουν δε θα μας σοκάρουν. Όλα περιμένουμε να τα ακούσουμε από τη Ζεν, ρε παιδί μου και όλα τα συγχωρούμε. Για να μην πω τα διασκεδάζουμε κιόλας.

Στα νέα αυτής της συννεφιασμένης, περισσότερο ξενέρωτης από ποτέ Δευτέρας, να προσθέσουμε πως η Ζεν ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Star, “Φωλιά των Κου Κου», και αφού μίλησε για το πόσες φορές έχει απορρίψει πρόταση γάμου από τον σύντροφό της (ΦΙΛΗ ΜΑΣ), σε ερώτηση για το αν έχει φωτογραφηθεί ποτέ γυμνή, έδωσε την πιο WTF απάντηση που μόνο εκείνη μπορούσε να έχει δώσει: έχει φωτογραφηθεί γυμνή που λες, αλλά δεν είναι αυτό που νομίζεις.

«Ήμασταν στη φωτογράφιση και είχαμε ήδη τα μοντέλα και o φωτογράφος αποφάσισε ότι, επειδή είχαμε μια πολύ ωραία πισίνα και είχε συγκλονιστικό φως και γινόταν καθρέφτης όσο πέρναγε η ώρα, ότι θα ήθελε ένα κορίτσι να είναι πάρα πολύ αυστηρή και να υπάρχει ένα γυμνό πτώμα στην πισίνα. Ήμουν μπρούμυτα και δεν έπρεπε να κάνω και μπουρμπουλήθρες γιατί δεν ήθελαν να βλέπουν νερό».

Η Ζενεβιέβ ήταν το γυμνό πτώμα στην πισίνα, γιατί καμία άλλη δε μπορούσε να είναι το γυμνό πτώμα στην πισίνα.