Η οργή μας με την αστυνομική βία, περνάει από ένα roller coaster γενικώς. Δεν είναι ότι σταματάει να μας εκνευρίζει ποτέ, απλώς δυστυχώς, πρέπει να γίνεται κάποιο καλό reminder για να θυμηθούμε πως είναι να τρέμεις από τα νεύρα με εκείνους τους αστυνομικούς που γενικά κοντράρονται με τον χειρότερο εαυτό τους. Πιο πρόσφατο reminder έχουμε; Φυσικά. Δε μας άφησαν παραπονεμένους οι αστυνομικοί των ΗΠΑ, για ακόμα μια φορά.

Συγκεκριμένα, αστυνομικός φαίνεται σε βίντεο να περνά με το ποδήλατό του κυριολεκτικά πάνω από το κεφάλι διαδηλωτή, ο οποίος ήταν ξαπλωμένος στον δρόμο. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης στο Σιάτλ, κατά τη διάρκεια των διαμαρτυριών για την υπόθεση της Μπριόνα Τέιλορ, της νεαρής Αφροαμερικανίδας που έπεσε νεκρή από αστυνομικά πυρά στο ίδιο της το διαμέρισμα τον περασμένο Μάρτιο.

https://t.co/xfZcaqbyon

Στο βίντεο φαίνεται ένα διαδηλωτής, ξαπλωμένος στον δρόμο, ενώ ένας αστυνομικός με το ποδήλατό του στο χέρι περνά πάνω από το κεφάλι του. Στο μεταξύ έτσι για την παρηγοριά, να αναφέρουμε πως ο αστυνομικός έχει ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα και το αστυνομικό τμήμα του Σιάτλ ανακοίνωσε πως διανεργείται ανεξάρτητη έρευνα για το περιστατικό.