Για τις διαδηλώσεις και το χάος που επικρατεί στη Λευκορωσία αυτό το διάστημα, τα έχουμε πει. Στο στόχαστρο έχει μπει ο Αλεξάντερ Λουκασένκο ο οποίος πλέον κατηγορείται ανοιχτά για νοθευμένες εκλογές, με τον κόσμο να έχει βγει στους δρόμους και να απαιτεί την παραίτησή του.

Χθες το βράδυ, δημοσιεύθηκε ένα βίντεο το οποίο πρακτικά, προβάλλει το απόλυτο plot wist, αναδεικνύοντας έναν οδηγό ταξί σε ήρωα της ημέρας. Στο βίντεο, φαίνεται ένας νεαρός άντρας να είναι κυνηγημένος από ξαναμμένα ΜΑΤ με τα γκλομπ στο χέρι και έτοιμα για δράση. Ο νεαρός μπήκε στο πρώτο ταξί που βρήκε μπροστά του, μιας και δεν είχε και πολλές επιλογές. Το θέμα είναι πως ενώ ο οδηγός ταξί, θα μπορούσε να του έχει ζητήσει να βγει από το αυτοκίνητο, για να μην έχει μπλεξίματα, όχι απλώς άφησε τον άντρα να μείνει, αλλά έκανε και κάποια οδηγικά τρικς για να τον γλιτώσει που βασικά μας θύμισαν σκηνές THe Fast and The Furious.

https://t.co/XbIC2ZxscP

Όπως θα δεις στο βίντεο, και πεζοδρόμια καβάλησε, και σε αντίθετα ρεύματα οδήγησε και θα μπορούσε να ντουμπλάρει εύκολα τον Βιν Ντίζελ μελλοντικά αν το Χόλιγουντ αρχίσει να ψάχνει νέα ταλέντα προς Ευρώπη μεριά.