Ρίζα, ροζέ κρασί, σκυλοτροφή, Tinder κι αποτρίχωση. Οδηγός επιβίωσης για δύσκολες μέρες του μήνα καραντίνας. Τα δέκα SOS για να περάσεις την εξεταστική του lockdown με άριστα. 

Ρίζα και κούρεμα. Κορίτσια μου, όλες ζήσαμε την φρίκη της λευκής/μαύρης ρίζας. Το πάθημα έγινε μάθημα. Θα φρεσκάρω ρίζα και θα προμηθευτώ πινελάκια, βαφές και ξανθιστική.Κουρεύτηκε ο Τσίορδας, αυτό καλό σημάδι δεν το λες 

Εννοείται θα πάω στο σούπερ μάρκετ να αγοράσω χλωρίνες, προφυλακτικά και ζυμαρικά. Και όλα τα υλικά για το τίμιο banana breand. Και τυράκια 

Ροζέ κρασάκι κανείς;  

Το δίλημμα είναι online personal ή να πάρω μπάρα και λάστιχα για το σπίτι;

Οι έκτακτοι καιροί επιβάλλουν έκτακτα μέτρα. Θα πάω για αποτρίχωση με κερί.

Ήγγικεν η ώρα, ω Έλληνες, να ανανεώσω συνδρομή στο Netflix και σε κάθε πλατφόρμα με σειρές, ταινίες, ντοκιμαντέρ ικανά να με κάνουν να γράψω 140 χαρακτήρες στο Twitter.

Σκυλοτροφή, γατοτροφή, αμπούλες και τριτάκια. Αν δεν έχεις σκυλί, υιοθέτησε. Το 6 έχει τέσσερα πόδια και ουρά.

Φίλη μάνα-κουράγιο, πάρε τηλέφωνο γιαγιά/νταντά/ανιψιά/ θεία/νονά/εμένα/ψυχολόγο και κλάψε ελευθέρα. Τα παιδιά επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος.

Θα βρω αγόρι/σύντροφο/ σέξι έξι/ πρώην tyn. Πόσο binge watching αντέχει κανείς; Ήρεμα ρωτάω. Πρέπει να έχω κάτι να λέω στις ΗΛΙΘΙΕΣ βιντεοκλήσεις. 

Τρέχω στο φυτώριο να πάρω ότι κάκτο, υδρόφυλλο, γιούκα, αλόη, ανώνυμη άσημη πρασινάδα είναι μόδα στο Instagram για να φυτέψω στο μπαλκόνι. Πρέπει να έχω υλικό για stories.

Υγ: Ο δεκάλογος που διαβάσατε είναι φανταστικός και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα. ΝΑΙ, ΚΑΛΑ